Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap | Műszaki szolgáltatások | Partnerhálózat

Partnerhálózat

A Magyar Autóklub elsődleges feladatai között szerepel, hogy szolgáltatásait egységesen, a lehetőségekhez képest az ország minél több helyén biztosítani tudja ügyfelei, különös tekintettel a klubtagjai számára. Az Autóklub nagy hangsúlyt és energiát fordít arra, hogy azt a közösséget, amelyet úgy hívunk, hogy klubtagság, bővítse, minél több ügyfél számára tegye elérhetővé, biztosítsa azon kedvezményeket, amelyeket a klubtagjaink igénybe tudnak venni. Elvárásként az megfogalmazódhat, hogy az ország minden városában, minden járásában legyen jelen az Autóklub. A törekvései ebbe az irányba mutatnak. Az optimális az lenne, ha az ország összes településén jelen lenne, de az is közelítene egy ideális állapothoz, ha azt elmondhatná, hogy az ország bármely pontjáról nézve - egy 30 km-es sugarú körben - a jármű tulajdonosok találkozhatnának a Magyar Autóklubbal. Itt elsősorban olyan bázisokra kell gondolni, ahol a gépjárművek időszakos műszaki vizsgáztatását, tulajdonos váltás esetén azok eredetiségvizsgálatát el tudnák végeztetni az emberek, illetve segítséget kaphatnának a járműveik meghibásodásakor, vagy azok időszakos szervizelésének elvégzésében. Azt a célt,, hogy mindenütt ott legyen az Autóklub, megpróbálja teljesíteni. Azzal, hogy az ország 45 szerviz- és vizsgapontján a gépjárművekkel kapcsolatban számos szolgáltatást elvégez, Magyarországon egyedülálló, de nem elégséges, mivel az ország további számos pontján – ahol most nincsen jelen -, szeretne szolgáltatni.

A mai gazdasági környezet nem teszi azt lehetővé, hogy az Autóklub tulajdonában lévő pontjainak számát rövid határidőn belül növelni tudja. A klubtagság, vagy a klubtagság iránt érdeklődők az ország több pontján feltehetik a kérdést, hogy a műszaki szolgáltatásokat, mint klubtagok hogyan tudják igénybe venni, ha a környékükön, a közelükben nincsen Autóklub műszaki bázis. A helyzet megoldása érdekében egy markáns döntést hozott az Autóklub vezetése. Létrehozta az úgynevezett Partnerhálózatot, amely azt jelenti, hogy olyan vállalkozókat keresett/keres meg, akik tevékenysége mindazon szolgáltatásokra kiterjed, amelyeket a Magyar Autóklub tulajdonában lévő 45 szerviz- és vizsgapont is elvégez, és akik vállalni tudják azokat a feltételeket, amelyeket az Autóklub feléjük támaszt.

2014. október 30-án két olyan szerződést is aláírtak, melynek eredményeként Debrecenben és Mátészalkán a klubtagok igénybe tudják venni mindazon szolgáltatásokat, amelyeket az Autóklub biztosít, de nem közvetlen az Autóklub által, hanem a Partnerhálózathoz csatlakozott vállalkozásokon keresztül. Az új partner arculatában is meg fog jelenni az Autóklub, mivel a partner a szerződés aláírásával jogosulttá válik a Magyar Autóklub megjelenését szimbolizáló logó és egyéb arculati elemek használatára. A Partnerhálózati szerződés aláírásának eredményeként a debreceni és mátészalkai klubtagjainkat a partnerhálózati tagoknál ugyanúgy szolgálják ki, mintha az Autóklub szolgáltatna számukra, ugyanazon kedvezményeket kapják meg, mintha klubtagként az Autóklub tulajdonában lévő szerviz- és vizsgapontjain vennék igénybe a megrendelt szolgáltatást.

A debreceni és a mátészalkai klubtagokban – illetve a leendő klubtagokban – e sorok olvasását követően felmerülhet a kérdés, hogy hol is vannak azok a partnerek, akik számukra segítséget tudnak nyújtani. Erről több módon is tájékoztatást kapnak, mivel mind az Autósélet újságban, mind pedig honlapunkon a partnerek az elérhetőségeikkel megjelennek.

Debrecenből rendszeresen érkezett olyan megkeresés, hogy ügyfelünk miért maradjon klubtag, miért hosszabbítsa meg a tagságát, ha ő jellemzően Debrecen városában közlekedik, hosszabb útra ritkán utazik gépjárművével. Számtalanszor feltették az érintett klubtagok a kérdést, hogy az Autóklub mikor lesz ismét „elérhető” Debrecenben. Az idő eljött. A partnerhálózati rendszer elindulásával az Autóklub a debreceni és a mátészalkai autósok rendelkezésére is áll.

E sorok olvasói között lehetnek olyan vállalkozók is, akik tevékenységüket tekintve hasonlóak az Autóklub szerviz- és vizsgapontjaihoz, és úgy gondolják, hogy szívesen csatlakoznának ők is az ismertetett partnerhálózathoz. A lehetőség kapuja sokak számára nyitva áll, persze csak azokon a településeken, városokban, ahol az Autóklub a saját tulajdonú bázisaival nincsen jelen, ahol az Autóklub érdekeltségeit az nem csorbítja. Ha valaki úgy gondolja, hogy ezek figyelembe vételével szeretne hálózati tag lenni, akkor megkeresését a partnerhalozat@autoklub.hu e-mail címre elküldve megteheti.

Partnerhálózati pontok
KPM-KRESZ Kft. 4700 Mátészalka, Curtis u. 14. Telefon: 44/310-186
E-mail: kpmkresz@gmail.com