Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap

Pécs

Mecsekifű Bt - 7622 Pécs, Bajcsy - Zs. U.  6.
Patikánk teljeskörű gyógyszer, gyógyászati segédeszköz, kötszer, gyógyhatású termékek illetve táplálkozási kiegészítőkből nyújt széleskörű választékot. Kínálatunkat saját termékeinkkel (testápoló,arckrémek,arclemosók, hajszesz, szappan stb.) tesszük színesebbé.

Egyéb termékek /teák, gyógyvizek, kozmetikumok - Vichy, Eucerin - gyerekápolási cikkek, pelenkák, vitaminok, gyógyászati segédeszközök végösszegéből 10%, a recept nélkül kapható gyógyszerek végösszegéből 5%

Telefon: 72/315-604
E-mail: mozsonyi@dravanet.hu
Internet: www.mozsonyi.hu
Nyitva tartás:

Kerpol - Tex Kft. - 7636 Pécs, Bajcsy - Zs. U.  9.
Pécsi székhelyű Kerpol-Tex Kft., mint a márka kizárólagos magyarországi forgalmazója,2006 őszén elkezdte itthon is bevezetni a nemzetközi hírű Wójcik Fashion Group gyermekruházati termékeket. A gyártó cég által gyártott színvonalas gyerekruházat 56 - 158 méretig kapható. Minden Wójcik ruhára jellemző a rendkívül finom, jó minőségű alapanyagok használata, az ötletes tervezés és a kiváló kivitelezés. Az ár/minőség arány kedvező, a Ceremony alkalmi ruhái pedig igazi hiánypótlást jelentenek a magyar piacon.

Kedvezmény mértéke: A teljes árú Wójcik termékekből. A kedvezmény a 7622 Pécs, Bajcsy Zs. U. 9. sz. alatti üzletben váltható be (Forrás Üzletház fsz.) 5%

Telefon: 72/215-125
E-mail: info@wojcik.hu
Internet: www.wojcik.hu
Nyitva tartás:

Alfa-Ékszer Kft - 7627 Pécs, Hajnal utca 12.
 

Kedvezmény mértéke: vásárlások értékéből 10%, értékbecslés ingyenes

Telefon: 72/222-824
E-mail:
Internet:
Nyitva tartás:

 
Prosis Autókozmetika (7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 11., Árkád Tetőparkoló)
A Magyar Autóklub jogosult tagjai tagsági kártyájuk felmutatása esetén 15% kedvezményt kapnak a hivatalos árlistában szereplő összes szolgáltatás árából. A kedvezmény a kártya tulajdonosára + 1 főre     vonatkozik.
A Prosis autómósó- és autókozmetikában száraz technológiával, a gőz erejével, mikroszálas kendőkkel tisztítanak, így nem fordulhat elő, hogy folyik a víz a rendszámtáblából vagy a tükörből.  Környezetbarát technológia, hosszú nyitva tartás, on-line bejelentkezés, kézi és gépi mosás, a gépi mosó áránál is olcsóbb kézi mosás várja a klubtagokat. A mosás idejét is eltölthetik hasznosan a   vendégek, akik sms-ben kapnak értesítést, hogy elkészültek a kocsijukkal.
További információ: www.prosis.hu
 
EWIGE Consulting Bt. - 7626 Pécs, Rákóczi u. 10.
Kedvezmény mértéke: 5% üzletben található összes (nem akciós) termékből, 1 fő részére
Telefon:  +36-20/943-9443
e-mail: info@ewige.hu
www.ewige.hu
Nyitva tartás:
h - p: 9.30 - 17.30