Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap

Országos

MOTOROZZ.HU

A Motorozz kártyával rendelkezők az ország egész területén folyamatosan bővülő Motorozz.hu partnereknél kaphatnak 5-15 % kedvezményeket, legyen szó akár termékről, szolgáltatásról, szállásról, szervizről, vagy rendezvényről. Mindezen túl minden kártyabirtokos 5 % kedvezménnyel vásárolhat a Motorozzwebshop.hu motoros webáruházban!
Kedvezmény MAK tagoknak:  A Magyar Autóklub tagjai a motorozz kártya díjából 20 % kedvezményt kapnak.

Kedvezmény aktiválása: a MAK klubtagjai a motorozzkartya.hu weboldalon aktiválhatják a kedvezményt az alábbiak szerint: a kártya igénylésénél a kupon kód rubrikába feltüntetik az „autoklub” kódot, a megjegyzés rovatba pedig beírják a tagsági számot.

Az ajánlat 2016. július 1-től visszavonásig érvényes.
Praktiker

A Praktiker valamennyi magyarországi áruházában klubtagjaink 10% kedvezményt kapnak a megjelölt időszakokban. A 10% kedvezmény azonban nem vonatkozik az élelmiszerekre, az akciós termékekre, illetve a kiárusításos termékként megjelölt leárazott termékekre.

Ahhoz, hogy Ön igénybe vehesse a kedvezményt, a pénztárnál fel kell mutatnia érvényes klubkártyáját még a fizetés megkezdését megelőzően. A kedvezmény ezáltal automatikusan levonásra kerül. A kedvezmény más kedvezményekkel (pl. törzsvásárlói kedvezmény) nem összevonható.

BÜSZI Kft. - 8000 Székesfehérvár, Salétrom u. 3.

Ügyvédre, orvosra, papra és Ránk soha ne legyen szüksége!
Irodánk, a BÜSZI Kft. az országban elsőként, 1994 óta foglalkozik a balesetet szenvedett károsultak kárigényeinek képviseletével.
A balesettel összefüggő károk ügyintézését a PSZÁF engedélye alapján végezzük, valamint szakmai felelősségbiztosítás is garantálja ügyfeleink védelmét.
Tevékenységünk: külföldön és belföldön elszenvedett gépjármű károk, súlyos személyi sérüléssel járó balesetekkel összefüggő kárigények összeállítása, érvényesítése, Kártérítéshez szükséges jogosultság tisztázása az iroda igazságügyi gépjármű szakértőjének bevonásával, CASCO és vagyonbiztosításon alapuló kárigények szakszerű összeállítása, igazságügyi gépjármű szakértői munkák
Az Európai Unió irányelvei szerinti kárrendezés lehetővé teszi a hazainál kedvezőbb feltételek melletti kárrendezést a gépjármű és személyi sérüléses károknál egyaránt.
Belföldön bekövetkezett gépjármű károknál csak a bírósági és független szakértői gyakorlat által is elfogadott avultatást engedjük érvényesíteni.
A Magyar Autóklub tagjai részére ingyenes szaktanácsadást biztosítunk, valamint sikerdíj alapú munkadíjunkból 10% kedvezményt adunk.

Kedvezmény mértéke: 10%, 1 fő részére
Telefon:  +36-22/314-087, +36-30/553-0265
e-mail: buszi@buszi.hu
www.karrendezes.eu
https://www.facebook.com/karrendezes.eu

Hertz Magyarország

10% kedvezmény

Honlap: www.hertz.hu

MAK foglalási kód: 522590