Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap

MOL Partner kártya igénylése

A Magyar Autóklub tagjai az év minden napján kedvezményesen tankolhatnak a MAK-MOL Partner kártyával, amely több mint 440 kijelölt töltőállomáson használható, ezek listája az alábbi linken érhető el.

A MAK-MOL Partner kártyával elérhető kedvezményes üzemanyagárak azonnal érvényesíthetők.

A kártya a normál és prémium üzemanyag mellett gépi mosásra is biztosít kedvezményt. A készpénzen és bankkártyán túl Edenred kártyával is ki lehet egyenlíteni a vásárlás összegét!

A MOL töltőállomás hálózatában a MAK-MOL Partner kártyával történő vásárlás után multipontok íródnak jóvá:

  • 1 liter prémium üzemanyag után 5 pont,
  • 1 liter normál üzemanyag után 1 pont,
  • minden egyéb vásárlás után 100 forintonként 1 pontot kapnak a vásárlók.

Az összegyűjtött multipontok felhasználhatók a MOL töltőállomásokon történő vásárlások során pontonként 1 Forint értékben. A kártya használatakor eldönthető, hogy a kártyabirtokos az üzemanyag árára vonatkozó kedvezményt vagy a már összegyűjtött multipontok beváltását kívánja érvényesíteni.

A Partner kártya használatával a kettős funkcionalitásának köszönhetően (üzemanyag kedvezmény és multipont gyűjtése) a korábbi MAK-MOL Green üzemanyagkártya nyújtotta előnyöknél magasabb összegű és azonnali kedvezmény érhető el:

Normál EVO 95 Benzin, EVO Diesel, XXL Diesel, Autógáz üzemanyagok, pisztolyos ADBlue 8 Ft + 1 multipont / liter
Prémium EVO 100 Benzin Plusz, EVO Diesel Plusz, 102+ MOL Racing versenybenzin 16 Ft + 5 multipont / liter
Gépi autómosó 20 % kedvezmény

A kártyák érvényességi ideje határozatlan. Amennyiben 12 hónapon keresztül nem vásároltak a Partner kártyával, vagyis inaktív lett, a MOL fenntartja magának a jogot, hogy a kártyát letiltsa.

A MAK-MOL Partner Kártya más kedvezményre jogosító kártyával együtt nem használható, más kedvezménnyel és akcióval nem vonható össze, kizárólag abban az esetben, ha MOL ezt kifejezetten megnevezi.

Amennyiben kérdése van a MAK-MOL Partner kártyával kapcsolatban, forduljon a Magyar Autóklub Tagnyilvántartásához!
Cím: 1043 Budapest, Berda József u. 15. Telefon: +36-1/345-1666 Fax: +36-1/345-1665 E-mail: klubtagsag@autoklub.hu

Kártyaletiltás, kártya meghibásodás, kártyabevonás, és egyéb kártyaelfogadási kérdéssel kapcsolatban igénybe veheti a MOL Ügyfélszolgálatát.
Telefon: +36 1 886-5000 E-mail: partnercard@mol.hu

Amennyiben korábban rendelkezett MAK-MOL Green üzemanyagkártyával, azt 2019. január 31-ig használhatja a korábbi feltételeknek megfelelően. Ezen kártyák lejáratáról és a további lehetőségekről levélben közvetlenül keresünk meg minden jelenlegi kártyabirtokost. A régi MAK-MOL Green kártyákon maradt 1000 forint feletti értékű összegeket már online is vissza lehet igényelni, az egyszerű és gyors megoldásért kattintson az alábbi linkre: http://mol.hu/hu/mol-green-kartya-egyenleg-visszautalas-kerese/  

KÁRTYA IGÉNYLÉSHEZ, KÉRJÜK TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

a *-gal jelöltek kitöltése kötelező  

Az adatkezelés megnevezése és célja

A MAK-MOL Partner Kártya és Multipont Programban való részvétel biztosítása, MOL Partner kártya gyártása, ami Multipont kártya is egyben, a MAK-MOL Partner Kártya és Multipont Program működtetése, például a vevőkkel történő kapcsolattartás, a vevő azonosítása, megszólítása stb.
Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám, születési idő, kártyaszám, kártyahasználati adatok, regisztráló neme, papír alapú regisztráció esetén az aláírás képe, online jelentkezés esetén a jelszó, regisztráció időpontja.

Hozzájárulok általános marketing (reklám) üzenetek, promóciós ajánlatok, kuponok a MOL Nyrt. és Multipont Program Zrt. általi küldéséhez postai úton, e-mailben, telefonon, SMS-ben vagy applikáción keresztül, amennyiben az letöltésre kerül. Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám, kártyaszám.

Hozzájárulok személyre szabott marketing (reklám) üzenetek, promóciós ajánlatok, kuponok a MOL Nyrt. és Multipont Program Zrt. általi küldéséhez postai úton, e-mailben, telefonon, SMS-ben vagy applikáción keresztül, amennyiben az letöltésre kerül.
A kezelt adatok alapján az adatkezelők Önről profilt alkotnak. Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám, születési idő, nem, kártyaszám, kártyahasználati adatok, kínált szolgáltatásokkal/termékekkel kapcsolatos érdeklődési kör.

Hozzájárulok személyre szabott marketing (reklám) üzenetek, promóciós ajánlatok, kuponok ajánlásához kivetítőn, vásárláskor a töltőállomáson.
Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám, születési idő, nem, kártyaszám, kártyahasználati adatok, a kínált szolgáltatásokkal/termékekkel kapcsolatos érdeklődési kör.

Hozzájárulok piackutatáshoz a MOL Nyrt. és Multipont Program Zrt. termékei és szolgáltatásai fejlesztése érdekében.
Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám, kártyaszám, kártyahasználati adatok, a piackutatás során felvett vagy keletkezett adatok.

Hozzájárulok, hogy az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) alapján a Magyar Autóklub személyes adataimat direkt marketing céljából kezelje, számomra reklámanyagot küldjön, illetve elektronikus levelezés vagy más egyéni kommunikációs eszköz útján, telefonon megkeressen.

Nyilatkozatok