Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap | A Klub | Klubtagság » | Klubtagsági típusok, díjak

Magyar Autóklub Tagsági kategóriái

A Magyar Autóklub tagsági kategóriái közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szolgáltatásokkal megtöltött tagsági formát.

Legnépszerűbb tagsági kategóriánk a Standard tagság, mely egy komplett kedvezménycsomag, rengeteg díjmentes és akciós szolgáltatással. A Standard tagság "kistestvére" az Ifjúsági kategória, mely  a fiatal, 14-25 éves korosztály számára érhető el.

A Standard tagság az ún. Standard társtagsággal is kiegészíthető, így Ön 2016-tól már az egész családját biztonságban tudhatja!

Aki a tagságát még magasabb szinten, még több plusz szolgáltatással igényli, annak ajánljuk a Komfort tagságot, amely nevéből is adódóan minden igényét próbálja kielégíteni tulajdonosának.

Aki viszont megelégszik a szükséges alapkedvezményekkel, és nem igényel díjmentes segélyszolgálatot, annak tökéletes választás lehet a Bónusz  tagság is.

Az Oldtimer Prémium kategóriát azoknak ajánljuk, akik a tagság előnyeit a veterán, illetve a mindennapi használatban lévő járművekre is szeretnék kiterjeszteni.

A kategóriák kiegészülnek a „Régi kék” elnevezésű tagsággal, mely ugyan már nem váltható, de régi, hűséges tagjaink körében még meghosszabbítható.

Legyen szó bármelyik tagsági kategóriáról, a Magyar Autóklub és partnerei kedvezményes szolgáltatásokkal és megbízható szakértelemmel várják a klubtagokat.

Csak az új belépőknek küldünk tagsági kártyát.

Áttértünk az elektronikus nyilvántartásra, melynek értelmében klubtagsági kártyáink a kiállítás napjától határozatlan időtartamra szólnak. A tagsági jogviszony tehát folyamatos és mindaddig érvényes, amíg Ön az éves tagdíjat befizeti.

A Klubtagsági kedvezmény összehasonlító táblázathoz kattintson ide (2019).

Standard és Komfort tagsággal igénybe vehető díjmentes szolgáltatások / Max. limit of free of charge services of  MAK

Standard Klubtagság
A Standard tagságra történő átváltást azoknak a klubtagoknak, illetve kiváltását azoknak az autósoknak ajánljuk, akik gépkocsijuk műszaki meghibásodása esetén gondoskodni kívánnak járművük legközelebbi szervizig történő díjmentes eljuttatásról (meghatározott összeghatár mellett), és egyéb assistance jellegű szolgáltatásokban is részesülni szeretnének, illetve vonzónak találják a Klub szolgáltatások tarifa kedvezményeit és az egyéb új szolgáltatásait (csoportos háztartási assistencia biztosítás, európai szolgáltatási kedvezmények Show your Card!, MAK partnerkedvezmények). A klubtagsághoz kapcsolódó tarifakedvezményeket Magyar Autóklub érvényes tagsággal rendelkező tagjai vehetik igénybe. Magyar Autóklub - Standard Klubtagsági kártya

Normál belépési díj: 14.500 Ft

AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ!

2019. január 01. napjától visszavonásig az új belépés esetén a tagsági díj 13.200 Ft

Belépési díj a Segélyszolgálatnál: 16.300 Ft
Hosszabbítási díj: 12.400 Ft

A Standard tagság kiváltható szerviz és vizsgapontjaink mindegyikén, továbbá ügyfélszolgálati irodáinkban és honlapunkon egyaránt bruttó 13.200 Ft-os áron. A Segélyszolgálatnál történő helyszíni belépés díja bruttó 16.300 Ft. Érdemes tehát megfontolni, hogy hol váltjuk ki   a tagságot, hiszen ezzel is több ezer forintot spórolhatunk.
Nem természetes személy esetében ugyanazon napon, ugyanazon gépjármű tulajdonos vagy üzembentartó több tagsági igazolvány kiváltásakor (hosszabbítás kivételével) „mennyiségi kedvezmény” adható, amennyiben különböző rendszámú gépjárművekre váltja ki a tagságot. Mennyiségi kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmények mértéke:

  • 3-5 autó: 3.00 %
  • 6-10 autó: 5.00%
  • 11-15 autó: 7.00%
  • 16-20 autó: 9.00%
  • 20 autó fölött: egyedi kedvezmény

Magyar Autóklub tagsághoz kapcsolódó háztartási assistencia "Home assist" csoportos biztosítási feltételek
Szolgáltatási feltételek Standard klubtagsági kategóriához

Belépés Standard Klubtagsági kategóriába

Standard Klubtagságot hosszabbítok

Standard Társkártya

Korábban már bevezettük a család ifjú tagjainak szóló Ifjúsági kártyát, 2016-tól viszont arra is lehetőség nyílik, hogy egy közeli hozzátartozó- legyen akár feleség vagy más családtag szintén élvezze a tagsággal járó előnyöket.

A Standard társtagság csak a Standard taggal egy háztartásban élő, közeli hozzátartozó lehet. A társtagság csak aktív Standard tagsággal érvényes, a lejárata is megegyezik a Standard tagságéval. Szolgáltatási tartalmában a két kategória megegyezik, a társtagság azonban kedvezőbb tagsági díj mellett váltható, azzal, hogy az Autósélet és a Home Assist értelemszerűen családonként egy tagra vehető igénybe.

Belépési és hosszabbítási díj: 7.300 Ft

Magyar Autóklub tagsághoz kapcsolódó háztartási assistencia "Home assist" csoportos biztosítási feltételek
Szolgáltatási feltételek Standard Társkártya klubtagsági kategóriához

Standard Társkártyát váltok

Standard Társtagságot hosszabbítok

Ifjúsági Klubtagság
2012 őszén a Magyar Autóklub már meglévő tagsági kategóriái mellé létrehozta az új, ifjúsági tagsági kategóriáját, mely a fiatal, 14-24 éves korosztály igényeit hivatott kielégíteni.
Az Ifjúsági tagsággal a fiatalok többek között korlátlan, díjmentes segélyszolgálatot vehetnek igénybe a nap 24 órájában az ország bármely pontján, de kedvezményesen vásárolhatnak tanszereket is, olcsóbban is tankolhatnak. És ez csak néhány a tagság előnyeiből, ezeken túl számos kedvezményre vagy díjmentes szolgáltatásra jogosít még az Ifjúsági tagság.
Magyar Autóklub - Ifjúsági Klubtagsági kártya

A tagdíj egy év időtartamra 14 és 18 éves kor között:

A 14-18 év közötti ifjúsági tag belépéséhez szükséges a szülő vagy gondviselő hozzájáruló nyilatkozata, továbbá a tagsági kategória assistance jellegű szolgáltatásait a kiskorúval együtt utazó szülő vagy gondviselő is jogosult igénybe venni.

A tagdíj egy év időtartamra 14 és 18 éves kor között:

Belépési és hosszabbítási díj: 5.000 Ft

A tagdíj egy év időtartamra 18 és 24 éves kor között:

Belépési díj: 7.000 Ft
Hosszabbítási díj: 5.900 Ft

Az Ifjúsági tagság kiváltható honlapunkon, továbbá kollégáink segítségével ügyfélszolgálati irodáinkban,és szerviz és vizsgapontjaink mindegyikén.

Hozzájáruló nyilatkozat kiskorú tagbelépéséhez
Szolgáltatási feltételek Ifjúsági klubtagsági kategóriához

Belépés Ifjúsági Klubtagsági kategóriába

Ifjúsági Klubtagságot hosszabbítok

Komfort Klubtagság
A Komfort tagság a legszélesebb szolgáltatási kínálatot tartalmazza, amely elsősorban a sokat futó gépkocsik tulajdonosai/üzembentartói számára nyújt értékes és széles körű szolgáltatási "csokrot", illetve biztonságot. A Standard tagságnál feltüntetett szolgáltatások mellett számos assistance jellegű szolgáltatás igénybe vételére nyílik lehetősége Komfort tagsági kategóriájú klubtagjainknak. A klubtagsághoz kapcsolódó tarifakedvezményeket a Magyar Autóklub érvényes tagsággal rendelkező tagjai vehetik igénybe. Magyar Autóklub - Komfort Klubtagsági kártya

Belépési díj: 19.000 Ft
Hosszabbítási díj: 16.300 Ft

A Komfort tagság kiváltható szerviz és vizsgapontjaink mindegyikén, továbbá ügyfélszolgálati irodáinkban bruttó 19.000 Ft-os áron.

Általános szerződési feltételek a Komfort tagsági assistance biztosításhoz
Komfort Tagsági Assistance Különös Szerződési Feltételek
Magyar Autóklub tagsághoz kapcsolódó háztartási assistencia "Home assist" csoportos biztosítási feltételek
Komfort Assistance Tagsági Biztosítás Tájékoztató
Szolgáltatási feltételek Komfort klubtagsági kategóriához

Bónusz Klubtagság
A Magyar Autóklub a hagyományos és népszerű szolgáltatásai mellett már a Klub biztosítások széles körét is kínálja az autósoknak. A Bónusz tagság segítségével nemcsak a biztosításokhoz kap jogosultságot, hanem számos kedvezményt is igénybe vehet az Autóklub széles szolgáltatási palettájából. Kiknek ajánljuk? A Bónusz tagságot azoknak ajánljuk, akik tagságukkal a kedvező biztosítások megkötésére, valamint kedvezmények igénybe vételére szeretnének jogosultságot szerezni. Magyar Autóklub - Diszkont Klubtagsági kártya

Belépési díj: 4.900 Ft
Hosszabbítási díj: 3.700 Ft

 

A Bónusz tagság kiváltható szerviz és vizsgapontjaink mindegyikén, továbbá ügyfélszolgálati irodáinkban bruttó 4.900 ft-os áron. A segélyszolgálatnál is kiváltható a tagság, ám ez esetben a segélyszolgálat nem díjmentes, csak kedvezményes.

Szolgáltatási feltételek Bónusz klubtagsági kategóriához

Belépés Bónusz Klubtagsági kategóriába

Bónusz Klubtagságot hosszabbítok

Oldtimer Klubtagság
Ez a tagsági kategóriánk már nem váltható ki és nem hosszabbítható.

Szolgáltatási feltételek Oldtimer klubtagsági kategóriához

 
Oldtimer Prémium Klubtagság

Hazánkban is egyre népszerűbbek a veterán járművek, és egyre több muzeális jármű tulajdonos hozza veterán járművét menetkész állapotba. A tavalyi évben részükre hoztuk létre az Oldtimer tagságot, mely tagság egy év alatt kinőtte magát, és új igény jelent meg az autótulajdonosok körében. A veterán járművek legtöbbje ugyanis féltve őrzött tárgy, melyet nem használnak a mindennapokban. S, mivel az Oldtimer tagság csak muzeális jellegű járműre vehető igénybe, ezért megalkottunk egy új tagsági kategóriát, mely az Oldtimer Prémium nevet kapta. Az új tagsági típus szolgáltatásai már mind a muzeális jellegű, mind pedig a mindennapi használatban lévő személygépjárműre érvényesíthetőek.

Továbbá akció keretében, visszavonásig, a Magyar Autóklub az Oldtimer Prémium kategóriába az új belépőknek és az átváltóknak egszeri, 10.000 Ft-os kedvezményt biztosít a muzeális minősítés díjából.

Belépési és hosszabbítási díj: 17.400 Ft

Szolgáltatási feltételek Oldtimer Prémium klubtagsági kategóriához

Belépés Oldtimer Prémium Klubtagsági kategóriába

Oldtimer Prémium Klubtagságot hosszabbítok

Oldtimer Team

Ez a tagsági kategóriánk már nem váltható ki és nem hosszabbítható.

Szolgáltatási feltételek Oldtimer TEAM klubtagsági kategóriához

"Régi kék" Klubtagság
A Kék tagsági típus a legfőbb alapszolgáltatásokat tartalmazza (segélyszolgálat, Autósélet, jogi tanácsadás, stb). Ez a tagsági kategóriánk már nem váltható. Magyar Autóklub - Régi kék Klubtagsági kártya

Hosszabbítási díj:

Aktív: 12.700 Ft
Kedvezményes (nyugdíjas, hallássérült, mozgássérült):
11.800 Ft

Örökös (30 év folyamatos kék tagság után): 2.500 Ft

Szolgáltatási feltételek "Régi kék" klubtagsági kategóriához

A tagsági kategória nem váltható ki, csupán hosszabbításra van lehetőség.