Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap | Közlekedésbiztonság | Programok »

Közlekedésbiztonság - Programok, képzések

Ízelítő díjmentes programjainkból:

Vezetéstechnikai tréning:
Vezetéstechnikai tanpályánkon megtanulhatja, hogyan tarthatja kordában járművét a csúszós, jeges útburkolaton is. A tréningen saját autóval lehet részt venni, előzetes regisztráció után. (A regisztrációs pult a Magyar Autóklub Szolgáltató Központjának bejáratánál lesz felállítva az esemény teljes ideje alatt.)
A vezetéstechnikai tréningek időtartama 30 perc.

Szimulátorok:
Szimulátoraink segítségével Ön megtapasztalhatja, hogy milyen, ha 8-10 km/h sebességgel ütközik járműve, de vezethet többféle útszakaszon, megváltozott időjárási körülmények között is, személyautóval és motorral egyaránt. Ezen kívül kipróbálhatja részeg, illetve drogos állapotot imitáló szemüvegeinket is. Utóbbi programot a gyerekek is nagyon kedvelik, és akár gokarttal is kipróbálhatják.

Műszaki szolgáltatások:
Az Ön autója megfelelő műszaki állapotban van?
Szervizpontunk idén világítás ellenőrzéssel, és állítással; ablaktörlő lapát és ablakmosó ellenőrzéssel és állítással; valamint akkumulátor teszteléssel várja Önt! A program előzetes regisztrációhoz kötött. (A regisztrációs pult a Magyar Autóklub Szolgáltató Központjának bejáratánál lesz felállítva az esemény teljes ideje alatt.)

Gyerekprogramok:
Fontosnak tartjuk, hogy már a fiatalabb korosztályt is a helyes közlekedésre oktassuk. A gyerekek kerékpáros pályáinkon játszva tanulhatják meg a KRESZ alapjait, „Fékezd magad!” programunkban pedig ők fékezik le a járművet, megtanulva ezzel a féktávolság fogalmát, illetve azt, hogy soha ne szaladjanak ki felelőtlenül az úttestre.
Az egészen piciket arcfestés és aszfaltrajzolás, valamint színezés lehetősége várja.

Vetélkedők, értékes nyeremények:
Ha ellátogat hozzánk, a regisztrációnál kap egy tombolát, mellyel a nap végén értékes nyereményeket zsebelhet be.
A gyerekeknek pedig kerékpáros vetélkedőket és rajzversenyt szervezünk.
A rajzverseny egész napos. A pályaművek témája a biztonságos közlekedés lesz.
A kerékpáros vetélkedők 11.00, 13.00 és 15.00 órakor kezdődnek. Jelentkezni a helyszínen lehet. A versenyek nyerteseit értékes kerékpáros és autóklubos ajándékokkal jutalmazzuk.

Sárga Angyal kiállítás:
Tudta Ön, hogy a segélyszolgálat az 50-es évek óta töretlenül segíti a bajba jutott autósokat? Segélyszolgálati állományunkban a Steyr Puch-tól kezdve a Trabantokon át egészen a Daciákig sokféle autó megtalálható volt. Tekintse meg veterán Sárga Angyalainkat, illetve a majd’ 50 éves versenyautónkat!

További akciókkal várjuk Önt a helyszínen!

Tervezett programok: Vöröskereszt bemutató, Budapesti Iparkamara, Oldtimer autók kiállítása, büfé.

Családokat és baráti társaságokat egyaránt szeretettel várunk!

Adja tovább meghívónkat ismerőseinek, segítve ezzel azt a törekvésünket, hogy felhívjuk a figyelmet a közlekedésbiztonság fontosságára!

Köszönjük!