Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap

Játék, Szórakozás, Élményközpont

Szabad Tér Színház Nonprofit Kft - 1122 Budapest, Városmajor 6835/17.hrsz.
Budapesti Nyári Fesztivál rendezvényei
Kedvezmény:
A Magyar Autóklub tagjai 10% kedvezményre jogosultak a 2018. évi  Budapesti Nyári Fesztivál keretében a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, valamint a Városmajori Szabadtéri Színpadon megrendezésre kerülő koncert és színelőadás belépőjegyeinek árából.
Miniversum Élményközpont - 1061 Budapest, Andrássy út 12.
A MINIVERSUM egy hatalmas, gyönyörűen kidolgozott és részletgazdag, folyamatos mozgásban lévő terepasztal, amin Magyarország, Ausztria és Németország tájai, egyes nevezetességei kb. százszoros kicsinyítésben elevenednek meg. És egy kicsit több is ennél: mindent elkövetünk, hogy a látogatás alatt a terepasztal megtekintésén túl is egyedülálló élményben legyen részed! Interaktív képernyőkön mutatjuk be az egyes nevezetességek eredeti fotóit, össze tudod hasonlítani, mit valósítottunk meg kicsiben. Itt-ott be tudsz avatkozni az asztalon zajló forgalomba, eseményeket, mozgásokat, hang- és fényhatásokat tudsz életre kelteni. A legkisebb látogatókra külön is odafigyelünk: a MINIVERSUM játszóházában a korosztályuknak megfelelő építő-alkotó tevékenységre várjuk őket (külön díjszabás nélkül). Eközben a felnőttek a lebilincselő élmények hatását a kávéházban pihenhetik ki.  A hatalmas monitorfallal sokkoló vezérlőterem egy önálló látványelem, ahol a technika iránt érdeklődők az egész látványosság üzemeltetését testközelből nézhetik meg.
Kedvezmény:
2018. május 1-31. között ingyenes belépés a Miniversum Élményközpontba (1061 Budapest, Andrássy út 12.) a 2-14 év közötti gyermekek számára, amennyiben az őket kísérő felnőtt megváltja a teljesárú belépőt. Egy ingyen gyermekjegy felhasználásához egy teljes árú belépő megvásárlása szükséges. A felhasználás feltétele a Magyar Autóklub tagsági kártya bemutatása a jegyvásárlás előtt. Az ingyenes gyermekjegy más kedvezményekkel nem vonható össze és készpénzre nem váltható (pl. nem számítható be családi jegyek vagy nyugdíjas és diákjegyek megvásárlásakor, vagy csoportos jegyvásárláskor).

E-mail: info@miniversum.hu
Internet: www.miniversum.hu
Nyitva tartás: Hétfőtől vasárnapig 10.00 – 18.00 óra között, az iskolai szünetekben pedig meghosszabbított nyitvatartással, 09.00 - 19.00 óra között várjuk látogatóinkat.

Csodák Palotája - 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.
Játssz, szórakozz, randizz, tölts el néhány felhőtlen órát a CSOPÁBAN Óbudán!
…ahol a tudományos jelenségek szórakoztatóvá, a fizika pedig érthetővé válik...
A Csodák Palotája Magyarország első interaktív tudományos játéktere, mely 21 éve fogadja a hozzá érkező és játszva tanulni vágyó látogatóit minden korosztályból. A Csopa egész napos programot kínál, hiszen több, mint 250- fizikai jelenséget bemutató játék és eszköz, az Öveges professzorról elnevezett előadóteremben napi 4 izgalmas előadás és kísérletbemutató, látványos 5D, 9D és Körmozi Élményvetítések és változatos programok várják a látogatókat. A Csopa Óbudán nem csupán remek hétvégi, családi és gyerekprogramot, kikapcsolódást nyújt, hanem hajmeresztően jó, egyedi születésnapi gyerekzsúrok és feledhetetlen randevúk helyszíne is!
Kedvezmény:
A Magyar Autóklub kártya tulajdonosok kártyájuk felmutatásával 15% kedvezményre jogosultak a teljes árú és gyermek belépőjegyek árából, melyeket a hét minden napján (H-V: 09:00 - 19:00), maximum 2 felnőtt és 2 gyermek részére használhatnak fel.

Telefon: 1-814-8060
E-mail: info@csopa.hu
Internet: www.csopa.hu
Nyitva tartás: H-V: 09:00 - 19:00