Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap | Műszaki szolgáltatások | Járműjavítás, karbantartás »

Járműjavítás, karbantartás - általános tudnivalók

Fontos változás zajlik a járműjavító szektorban. A szervizelést szabályozó új rendelkezések ma már sokkal kevésbé korlátozzák a járműtulajdonos jogait abban, hogy gépkocsiját mely vállalkozásnál kívánja javíttatni, karbantartatni. A korábban monopóliumot élvező márkaszervizek „védettsége” mindinkább megszűnik, és ezáltal lehetőség nyílik az autósok számára, hogy valóban mérlegre tegyék az egyes szervizek szolgáltatásait, munkái minőségét, árait.   A Magyar Autóklub 1900 óta foglalkozik járművek menetkészségének helyreállításával, kisjavítással.

A Magyar Autóklub immáron nem csak a jármű műszaki vizsgáztatásához kínál megoldást, márka független szervizpontjai leveszik az autósok válláról a javíttatás, karbantartás bosszúságát, gondját is.

Az országban egyre több helyen megtalálhatóak szervizpontjaink a leginkább szükséges szolgáltatásokkal:
  • piaci átlagárnál kedvezőbb óradíjak, klubtagoknak további 15 %-kal csökkentett munkadíj
  • kiváló minőségű, mégis kedvező árú alkatrészek
  • szaktudás, tapasztalat, minőségi munka
  • soknapos előjegyzés helyett gyors járműfogadás
A Magyar Autóklub szervizpontjai ott és akkor adják a megoldást, ahol, és amikor arra szükség van! Legyen szó akár olajcseréről, szervizperiódus szerinti karbantartásról, kerék, futómű, kipufogó javításról, vagy elektronikai problémák műszeres diagnosztizálásáról.

Várja Önt a Magyar Autóklub csapata!

  E partnerekkel a Klub egyébként is folyamatosan megújuló, szépülő szervizpontjainak szolgáltatási spektruma így tovább bővült.

Javítási díjak:

Rezsióradíjaink: Áraink a piaci átlagáraknál jóval kedvezőbbek, klubtagjainknak pedig 15 % kedvezmény jár a munkadíjból. Javítási díjainkról érdeklődjön szervizpontjainkon!