Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap

Egészségközpont

MeDoc Egészségközpont Budapesten a XIII. kerület szívében

A MeDoc Egészségközpont Budapesten a XIII. kerület szívében két rendelőben várja Önöket. Egészségközpontunk kiemelt jelentőséget tulajdonít az egészségmegőrzésnek, a betegségek megelőzésének, azaz a prevenciónak.
Hiszünk abban, hogy az időben elvégzett szűrések, egyéb rizikó felmérések elvégzésével egy egészségesebb generáció, egészségtudatosabban élő emberek és családok “születhetnek meg”.

Az Egészségközpont célja elsősorban a szív- és érrendszeri, illetve a daganatos betegségek korai felismerése, mikor azok még teljes mértékben gyógyíthatóak. Vizsgálataink során olyan, szakmailag már bizonyított módszereket alkalmazunk, mely a beteg számára veszélytelenül, nagy érzékenységgel és biztonsággal képes, rövid idő alatt kimutatni a korai eltéréseket.

Klinikánkon a következő szakorvosi vizsgálatokra jelentkezhet: kardiológia, érsebészet, nőgyógyászat, emlő-diagnosztika/mammográfia, neurológia, endokrinológia, bőrgyógyászat, immunológia, természetgyógyászat, és vastagláb-nyiroködéma ambulancia és ultrahang vizsgálatok, dietetika, valamint laborvizsgálatok.

Az Autóklub tagjainak és családtagjainak 10% kedvezményt biztosítunk mindekori árainkból (kivéve CT-lézer mammográfiás vizsgálatunk árából).

Kapcsolat:

MeDoc Kárpát
1133 Budapest, Kárpát u 7/b 1.emelet (11-es csengő)

MeDoc Cézár
1132 Budapest, Visegrádi u. 74.

Bejelentkezés: hétfőtől-péntekig, 9-17-ig
+36 1 783 6004

www.medocklinika.hu
info@medocklinika.hu