Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap

Egészség

Táplálkozás-BeállításTM - 1094 Budapest, Balázs Béla utca 15-21. E épület, utolsó utcafronti iroda (utcáról nyílik)
TÁPLÁLKOZÁS-BEÁLLÍTÁSTM névre keresztelt rendszerünk alapja az egyéni sajátosságok figyelembe vételével kialakított, SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND. Egy különlegesen felépített ismeretanyag és kapcsolódó szolgáltatások segítségével rávilágítunk az apró, de fontos különbségekre és arra, hogy milyen lépések vezetnek el Téged a szervezeted igényeinek megfelelő, EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ táplálkozáshoz. Alapelveinken túl, EGYENSÚLYRA TÖREKVŐ módszereink segítségével figyelembe vesszük az egészségügyi kihívások mély ok-okozati összefüggéseit, és ennek megfelelően alakítjuk speciális protokolljainkat is. TUDOMÁNYOSAN ALÁTÁMASZTOTT, TERMÉSZETES megközelítéseink az orvosi gyakorlattól eltérően (bár azt figyelembe véve-együttműködve vele) a szervezet egyensúlyi állapotait igyekeznek helyreállítani.

Telefon: 06-70-268-04-99
e-mail:kenyeres.adrienn@taplalkozasbeallitas.hu
web: https://taplalkozasbeallitas.hu/
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10.00-19.00
Kedvezmény: 10% kedvezmény az első személyes konzultáció mindenkori díjából. A konzultáció igényléséhez, előzetes egyeztetés szükséges. (árainkról weboldalunkon tájékozódhatnak: www.taplalkozasbeallitas.hu)

Shaolin Stúdió - 1145 Budapest, Róna u. 125.
Kedves Vendégeink! A Shaolin Studiot azért hoztuk létre, hogy a nyugalom szigetére kalauzoljuk a hozzánk látogatókat. Hozzánk belépve feltöltődhetnek energiával, elfelejthetik a mindennapi stressz okozta feszültséget gyógy és wellness szolgáltatásainkkal. Stúdiónkban megtalálhatják a nyugati masszázsokon kívül a keleti masszázsformákat is. A Do-in szelíd gyakorlatai feltöltik testét és lelkét energiával, miközben szakképesített oktatónkkal gyakorolják annak egyszerű mozgássorait. Legújabb LPG gép, a CELLU M6 INTEGRAL 2®, ma a non-invazív test- és arckezelések egyik csúcskezelésének számít a szépségiparban, és a gyógyászatban. Gépünk alkalmazza az Endermologie™ exkluzív sejtstimulációs technikát, amelynek segítségével vákuumos kötőszöveti masszázs kezeléseket végzünk. Segítségével arcfiatalítás, alakformálás, testkarcsúsítás, izom- kötőszöveti regenelálódás egyaránt elérhető. Kozmetikusaink elektroporációt,azaz a tű nélküli mezoterápiát alkalmazzák az anti-aging kezelésekhez, kiegészítve a JEAN D’ARCEL kiváló minőségű̋ válogatott hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumaival, illetve a megbízható Binella ortomolekuláris rendszer szérumaival. Ugyanakkor az alpesi Kurland® kezeléseket azok számára ajánlják, akik valóban “a természet erejével” kívánnak szépülni. Stúdiónkban teljes spa élményt kínálunk finn szaunánkkal és Relax infraszaunánkkal. Azon vendégeink számára, akik meg szeretnék őrizni nyári színüket, szoláriumunkban van rá lehetőségük, a legkorszerűbb új Hot Chocolate Brown®  csöveink segítségével, melyeket szigorú belső protokoll szerint cserélünk. Szakembereink segítenek abban, hogy ingyenes állapotfelmérés alapján teljesen személyre szabott kezelésben, vagy kezeléssorozatban részesülhessen! Várjuk szeretettel minden kedves vendégünket stúdiónkban! Mottónk:“Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat.” (Buddha)

Telefon: 36 1 610 7571
e-mail: info@shaolinstudio.hu
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10.00-19.00. szombat: 10.00-16.00.

Kezelések, bérltek árából: 20%

Smile Mosoly Klinika- Dr. Csapó Melinda - 1132 Budapest, Victor Hugó u. 41. 1/7.
Esztétikai, mosolytervező és occlusiós specialistaként a legmodernebb, naprakész eljárásokkal, a legkorszerűbb eszközökkel, műszerekkel, minőségi fogtechnikai háttérrel biztosítjuk Önnek a tökéletes mosolyt!
Dr. Csapó Melinda
PG Diploma Aesthetic Dentistry London, Manchester, UK
DMD, Resztoratív Fogszakorvos, Debreceni Egyetem
Ilyenből most ilyen lett! Kontaklencse héj most 60%-os áron!
Torlódott vagy inkább réses a fogazata? Nem elég világos a színe vagy nem tetszik a formája? Extra vékony porcelán lapocskákkal gyorsan és fájdalommentesen tökéletes mosolyt tervezünk és valósítunk meg személyre szabottan és hosszú távra. Mindössze 2 alkalom a rendelőben most 79.000 Ft helyett csak 47.400 Ft!

Bejelentkezés: +36 30 515 0117
E-mail: meli.csapo@gmail.com

 
Mecsekifű Bt - 7622 Pécs, Bajcsy - Zs. U.  6.
Patikánk teljeskörű gyógyszer, gyógyászati segédeszköz, kötszer, gyógyhatású termékek illetve táplálkozási kiegészítőkből nyújt széleskörű választékot. Kínálatunkat saját termékeinkkel (testápoló,arckrémek,arclemosók, hajszesz, szappan stb.) tesszük színesebbé.

Egyéb termékek /teák, gyógyvizek, kozmetikumok - Vichy, Eucerin - gyerekápolási cikkek, pelenkák, vitaminok, gyógyászati segédeszközök végösszegéből 10%, a recept nélkül kapható gyógyszerek végösszegéből 5%

Telefon: 72/315-604
E-mail: mozsonyi@dravanet.hu
Internet: www.mozsonyi.hu
Nyitva tartás:

Vitál Centrum Biobolt - 3300 Eger, Jókai 10.
Biobolt Egerben - Biobolt és bio webáruház, Vitál Centrum Biobolt és Táplálékallergia Szaküzlet.
Egészséges élelmiszereket, vitaminokat, táplálékkiegészítőket keres? Önnek is speciális táplálkozási igényei vannak ?
Talán szigorú diétás étrendet kell követnie? Óriási termékkínálattal várjuk Önt is Egerben, a Vitál Centrum Biobolt és Táplálékallergia Szaküzletben! Az egri bioboltban, valamint a bio webáruházban az egészségtudatos vásárlók, a speciális táplálkozási igényűek, a vegetáriánusok és a bio termékeket igénylők is könnyen megtalálják azt, amire szükségük lehet. Munkatársaink személyesen, e-mailben, vagy telefonon várják érdeklődését, és Önnek is készséggel állnak rendelkezésére!

Kedvezmény mértéke: 10% termékek végösszegéből (kivéve Dr.Lenkei vitamin termékek), 1 fő részére

Telefon: +36-70/775-5006
e-mail: biobolteger@biobolteger.hu
www.biobolteger.hu
Nyitva tartás:
h-p: 09:00-18:00
szo: 09:00-13:00