Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap

Budapest

Fővárosi Nagycirkusz
Kedves Cirkuszbarátok!
Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban

A karácsony a szeretet ünnepe, amit családunk, barátaink, szeretteink körében töltünk – amikor időt szakítunk a számunkra fontos emberekre. A törődés és az egymásra való odafigyelés ünnepe. Felgyorsult világunkban azonban hajlamosak vagyunk arra, hogy az ajándék értékét a ráfordított pénz mértékben mérjük, amit kapkodva veszünk meg és adunk át, anélkül, hogy megadnánk a módját.

Ez az, amivel a szikramanók, ezek az apró, csintalan teremtmények egyáltalán nincsenek kibékülve. El is határozzák, hogy megleckéztetik az embereket, és megtanítják őket újra a karácsony igazi szellemére! Így hát eldugják az ajándékokat, és addig vissza sem adják őket, amíg azt nem látják, hogy a nagy keresés közepette az emberek újra fel nem fedezik a karácsony valódi értékét!

Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban műsorunkban egy varázslatos történetet mesélünk el, mindezt a legkáprázatosabb cirkuszi attrakciók segítségével! Előadásukon a világ minden tájáról érkeznek artisták, hogy szenzációs számaikkal lenyűgözzék a közönséget! Kínai lengő rúd, magasdrót, perzs-, levegő-, zsonglőr-, dobzsonglőr-, valamint tollas labda, egykerekű és deszkaszám várják a nézőket! A manézsban masztiffok lépnek fel, hogy az emberek és az állatok békés együttélésére tanítsák az érdeklődőket! Mindezt pedig egy fergeteges bohócszám kíséri!

Mindegyik produkció egy fontos tanulságot mesél el, mely nemcsak a karácsony értékeire tanít, de arra is, hogy a mindennapi életükben is becsüljük meg egymást. Szeretet, egyensúly, bizalom, odafigyelés, törődés – fogalmak, amik nemcsak végig kísérik előadásunkat, de utána is velünk maradnak!

A Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban előadás az egész családnak szól, a gyerekektől a szülőkön át a nagyszülőkig, és garantáltan felejthetetlen élményt nyújt korosztálytól függetlenül mindenki számára! Szeretettel várunk október 20-ától december 31-ig tartó előadásunkon, látogassatok el közösen a cirkuszba, hiszen az élményekben az a legszebb, ha megoszthatjuk egymással!

Jegyáraink:
25% kedvezmény
  Felnőtt Nyugdíjas Gyerek
Prémium kat. 4500 Ft helyett 3375 Ft 3300 Ft helyett 2475 Ft 3100 Ft helyett 2325 Ft
I. kategória 3900 helyett 2925 Ft 2900 helyett 2175 Ft 2700 helyett 2025 Ft
II. kategória 3100 helyett 2325 Ft 2700 helyett 2025 Ft 2500 helyett 1875 Ft
III. kategória 1900 Ft 1700 Ft 1500 Ft
További információk:
A kedvezmény a Prémium, I. és II. kategóriában vehető igénybe. A foglalás fix helyre szól.
4 éves kor alatti gyermeknek amennyiben ölben ül, nem szükséges jegyet vásárolni.
A kedvezmény a szabad helyek függvényében korlátlan számban igényelhető, akár több alkalommal is.

Kérem, a foglaláshoz/regisztrációhoz a kitöltött jegyrendelő nyomtatványt az alábbi e-mail címre szíveskedjen elküldeni: vizeli.brigitta@maciva.hu

A regisztrációt követően az e-mailben kapott foglalási sorszámmal a kedvezményes jegyek akár azonnal átvehetők a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztáraiban.

A kedvezményes jegyeket legkésőbb az előadás előtt 1 órával szükséges átvenni!

Ha további kérdése merül fel, illetve segítségre van szüksége, készséggel áll rendelkezésére:
Vizeli Brigitta - Értékesítési menedzser / Közönségszervezés
Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft.
1146 Budapest, Állatkerti krt. 12/a.
Tel: 06-1/ 577-15-44
E-mail: vizeli.brigitta@maciva.hu

 

Szabad Tér Színház Nonprofit Kft - 1122 Budapest, Városmajor 6835/17.hrsz.
Budapesti Nyári Fesztivál rendezvényei
Kedvezmény:
A Magyar Autóklub tagjai 10% kedvezményre jogosultak a 2018. évi  Budapesti Nyári Fesztivál keretében a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, valamint a Városmajori Szabadtéri Színpadon megrendezésre kerülő koncert és színelőadás belépőjegyeinek árából.
Miniversum Élményközpont - 1061 Budapest, Andrássy út 12.
A MINIVERSUM egy hatalmas, gyönyörűen kidolgozott és részletgazdag, folyamatos mozgásban lévő terepasztal, amin Magyarország, Ausztria és Németország tájai, egyes nevezetességei kb. százszoros kicsinyítésben elevenednek meg. És egy kicsit több is ennél: mindent elkövetünk, hogy a látogatás alatt a terepasztal megtekintésén túl is egyedülálló élményben legyen részed! Interaktív képernyőkön mutatjuk be az egyes nevezetességek eredeti fotóit, össze tudod hasonlítani, mit valósítottunk meg kicsiben. Itt-ott be tudsz avatkozni az asztalon zajló forgalomba, eseményeket, mozgásokat, hang- és fényhatásokat tudsz életre kelteni. A legkisebb látogatókra külön is odafigyelünk: a MINIVERSUM játszóházában a korosztályuknak megfelelő építő-alkotó tevékenységre várjuk őket (külön díjszabás nélkül). Eközben a felnőttek a lebilincselő élmények hatását a kávéházban pihenhetik ki.  A hatalmas monitorfallal sokkoló vezérlőterem egy önálló látványelem, ahol a technika iránt érdeklődők az egész látványosság üzemeltetését testközelből nézhetik meg.
Kedvezmény:
2018. május 1-31. között ingyenes belépés a Miniversum Élményközpontba (1061 Budapest, Andrássy út 12.) a 2-14 év közötti gyermekek számára, amennyiben az őket kísérő felnőtt megváltja a teljesárú belépőt. Egy ingyen gyermekjegy felhasználásához egy teljes árú belépő megvásárlása szükséges. A felhasználás feltétele a Magyar Autóklub tagsági kártya bemutatása a jegyvásárlás előtt. Az ingyenes gyermekjegy más kedvezményekkel nem vonható össze és készpénzre nem váltható (pl. nem számítható be családi jegyek vagy nyugdíjas és diákjegyek megvásárlásakor, vagy csoportos jegyvásárláskor).

E-mail: info@miniversum.hu
Internet: www.miniversum.hu
Nyitva tartás: Hétfőtől vasárnapig 10.00 – 18.00 óra között, az iskolai szünetekben pedig meghosszabbított nyitvatartással, 09.00 - 19.00 óra között várjuk látogatóinkat.

Csodák Palotája - 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.
Játssz, szórakozz, randizz, tölts el néhány felhőtlen órát a CSOPÁBAN Óbudán!
…ahol a tudományos jelenségek szórakoztatóvá, a fizika pedig érthetővé válik...
A Csodák Palotája Magyarország első interaktív tudományos játéktere, mely 21 éve fogadja a hozzá érkező és játszva tanulni vágyó látogatóit minden korosztályból. A Csopa egész napos programot kínál, hiszen több, mint 250- fizikai jelenséget bemutató játék és eszköz, az Öveges professzorról elnevezett előadóteremben napi 4 izgalmas előadás és kísérletbemutató, látványos 5D, 9D és Körmozi Élményvetítések és változatos programok várják a látogatókat. A Csopa Óbudán nem csupán remek hétvégi, családi és gyerekprogramot, kikapcsolódást nyújt, hanem hajmeresztően jó, egyedi születésnapi gyerekzsúrok és feledhetetlen randevúk helyszíne is!
Kedvezmény:
A Magyar Autóklub kártya tulajdonosok kártyájuk felmutatásával 15% kedvezményre jogosultak a teljes árú és gyermek belépőjegyek árából, melyeket a hét minden napján (H-V: 09:00 - 19:00), maximum 2 felnőtt és 2 gyermek részére használhatnak fel.

Telefon: 1-814-8060
E-mail: info@csopa.hu
Internet: www.csopa.hu
Nyitva tartás: H-V: 09:00 - 19:00

TÁNCLÁZ Tánciskola - 1088 Budapest, Blaha Lujza tér 5.
A TÁNCLÁZ Tánciskola fő profilja a társastánc és a versenytánc oktatás. Társas tánc oktatásaink alkalmával a nálunk táncolók egészen a kezdő szinttől ismerkedhetnek meg a klasszikus standard táncok (angol keringő, tango, bécsi keringő, slowfox, quickstep) és a pörgős latin-amerikai táncok (cha-cha-cha, samba, rumba, paso doble, jive) alapvető lépéseivel. A nálunk táncolók a kezdő társastánc tanfolyam elvégzése után középhaladó társastánc, haladó társastánc tanfolyamokon, majd ezek után versenytánc előkészítő oktatásokon tanulhatják meg a legfontosabb táncokat és tánctechnikai alapelveket, hogy akár tánciskolánk versenyzőivé is válhatassanak.
A TÁNCLÁZ budapesti latin tánciskola kínálatában a Társastáncok és Versenytáncok mellett az oktatott táncok között szerepel még a Salsa, Boogie-Woogie, Rock and Roll, Hip Hop, Pilates, West Coast Swing, Hastánc, Zumba tánc tanfolyam is.

Kedvezmény: 10 %

Telefon: 06 30 815 5837
e-mail: tanc@tanclaz.hu
web: http://tanclaz.hu

Hétfő – Vasárnap / 8:00 – 22:00

Táplálkozás-BeállításTM - 1094 Budapest, Balázs Béla utca 15-21. E épület, utolsó utcafronti iroda (utcáról nyílik)
TÁPLÁLKOZÁS-BEÁLLÍTÁSTM névre keresztelt rendszerünk alapja az egyéni sajátosságok figyelembe vételével kialakított, SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND. Egy különlegesen felépített ismeretanyag és kapcsolódó szolgáltatások segítségével rávilágítunk az apró, de fontos különbségekre és arra, hogy milyen lépések vezetnek el Téged a szervezeted igényeinek megfelelő, EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ táplálkozáshoz. Alapelveinken túl, EGYENSÚLYRA TÖREKVŐ módszereink segítségével figyelembe vesszük az egészségügyi kihívások mély ok-okozati összefüggéseit, és ennek megfelelően alakítjuk speciális protokolljainkat is. TUDOMÁNYOSAN ALÁTÁMASZTOTT, TERMÉSZETES megközelítéseink az orvosi gyakorlattól eltérően (bár azt figyelembe véve-együttműködve vele) a szervezet egyensúlyi állapotait igyekeznek helyreállítani.

Telefon: 06-70-268-04-99
e-mail:kenyeres.adrienn@taplalkozasbeallitas.hu
web: https://taplalkozasbeallitas.hu/
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10.00-19.00
Kedvezmény: 10% kedvezmény az első személyes konzultáció mindenkori díjából. A konzultáció igényléséhez, előzetes egyeztetés szükséges. (árainkról weboldalunkon tájékozódhatnak: www.taplalkozasbeallitas.hu)

Savoy Garden Táncstúdió Nonprofit KFT. - 1132 Budapest, Csanády utca 16.
Savoy Garden – ahol a zene mozgást ölt.
Miért Savoy? A Savoy egy fogalom: ami egykor még egy bálterem volt a 20. század zivataros Harlemében, az mára mindenkinek a táncos esti kikapcsolódást jelenti szerte a világon. Nyüzsgő esték, bigbandek, fáradhatatlan táncosok gyűjtőpontja egy nyüzsgő városban, esetünkben Budapesten. Miért Garden? Mert az autentikus swing táncok mellett udvarába foglal mindenféle táncot és mozgást, ami elősegíti a rekreációt, a szórakozást, a társasági életet, az egészséget és a tanulást. A Savoy Garden Táncstúdió szeretettel vár minden mozogni vágyót gyermektől a seniorig!
2 Terem 15 Tanár 14 Év tapasztalat 22 Táncstílus

Kedvezmény: 10 % bármely bérletünk árából

Telefon: 06-20/927-5577
e-mail: info@savoygarden.hu
web: www.savoygarden.hu; http://savoygarden.hu/orarend/

 

Bike Art Center Kft - 1027 Budapest, Csalogány utca 23-33.
A Bike Art Center kerékpárbolt és szerviz.Kerékpárok, vázak, alkatrészcsaládok, kiegészítők, ruházat, védőfelszerelések mind megtalálhatók kínálatunkban. Modellkínálatunk gerincét a spanyol ORBEA kerékpárok alkotják – komplett kerékpártól a vázakon és kiegészítőkön át a csapatmezekig mindent kínálunk. Társ márka a LOOK márka, a Corima, a Stronglight, a Las, az Orca triatlonos ruházat, és a Sportful kerékpáros ruházat. Mi található még nálunk? Kerekek, alkatrészcsaládok, gumik. Sokféle mez, nadrág, cipő, sisak. Táplálék kiegészítők, sportitalok. Egyszóval minden fellelhető nálunk, mint egy rendes kerékpárboltban. Mindenféle kerékpárt javítunk, szervizelünk, átépítünk, szétszedünk, összerakunk.

Kedvezmény: 10% a számla mindenkori bruttó végösszegéből

Üzletek:
Csalogány u.-i bolt: H-P: 10-18.,Sz: 10-13.,
Kiss János Alt u.i bolt: H-P: 10-18, SZ: 9-13

Telefon: (1) 457-6737
e-mail: info@bikeart.hu
www.bikeart.hu

G plus V Team Kft - 1182 Budapest, Alacskai út 24/f. 1/6.
Békéscsabán a Csaba Center földszintjén, Nyíregházán a Dózsa Gy. U. 9. alatt (sétáló utca) vehetik igénybe az Autóklub tagok a 10% engedményt a teljes árukészletre (kivéve az akciós termékeket)! Mindkét üzletünkben az alábbi szolgáltatásokkal várjuk kedves vásárlóinkat: látásvizsgálat (Békéscsabán szakorvosi vizsgálat is), kontaktlencse vizsgálat, szemüveg javítás, forrasztás. Amit még megtalál üzleteinkben: állandó és időszakor keret és szemüveglencse akciók, márkás keretek pl.: Dior, Marc Jacobs, Oakley Diesel, MaxMara, Retro stb., napszemüvegek széles választéka, kontaktlencse ápolók széles választéka, nagyítók, hőmérők, szemüvegtokok, törlőkendők, páramentesítők. És ami a legfontosabb: szakképzett, udvarias, mosolygós, segítőkész eladók várják!

Kedvezmény: 10% teljes árukészletre, kivéve a már akciós termékeket

Üzletek:
Nyíregyházán:  +3642459-752; +36309550565,
Békéscsabán:  +3666524505; +36306177732
e-mail: gplusteamkft@gmail.com
Nyitva tartás: Békéscsabán: Hétfőtől-szombatig: 9-20 óráig, Vasárnap: 10-16 óráig.
Nyíregyházán: Hétfőtől-péntekig: 9-18 óráig, Szombaton: 9-12 óráig

 
Shaolin Stúdió - 1145 Budapest, Róna u. 125.
Kedves Vendégeink! A Shaolin Studiot azért hoztuk létre, hogy a nyugalom szigetére kalauzoljuk a hozzánk látogatókat. Hozzánk belépve feltöltődhetnek energiával, elfelejthetik a mindennapi stressz okozta feszültséget gyógy és wellness szolgáltatásainkkal. Stúdiónkban megtalálhatják a nyugati masszázsokon kívül a keleti masszázsformákat is. A Do-in szelíd gyakorlatai feltöltik testét és lelkét energiával, miközben szakképesített oktatónkkal gyakorolják annak egyszerű mozgássorait. Legújabb LPG gép, a CELLU M6 INTEGRAL 2®, ma a non-invazív test- és arckezelések egyik csúcskezelésének számít a szépségiparban, és a gyógyászatban. Gépünk alkalmazza az Endermologie™ exkluzív sejtstimulációs technikát, amelynek segítségével vákuumos kötőszöveti masszázs kezeléseket végzünk. Segítségével arcfiatalítás, alakformálás, testkarcsúsítás, izom- kötőszöveti regenelálódás egyaránt elérhető. Kozmetikusaink elektroporációt,azaz a tű nélküli mezoterápiát alkalmazzák az anti-aging kezelésekhez, kiegészítve a JEAN D’ARCEL kiváló minőségű̋ válogatott hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumaival, illetve a megbízható Binella ortomolekuláris rendszer szérumaival. Ugyanakkor az alpesi Kurland® kezeléseket azok számára ajánlják, akik valóban “a természet erejével” kívánnak szépülni. Stúdiónkban teljes spa élményt kínálunk finn szaunánkkal és Relax infraszaunánkkal. Azon vendégeink számára, akik meg szeretnék őrizni nyári színüket, szoláriumunkban van rá lehetőségük, a legkorszerűbb új Hot Chocolate Brown®  csöveink segítségével, melyeket szigorú belső protokoll szerint cserélünk. Szakembereink segítenek abban, hogy ingyenes állapotfelmérés alapján teljesen személyre szabott kezelésben, vagy kezeléssorozatban részesülhessen! Várjuk szeretettel minden kedves vendégünket stúdiónkban! Mottónk:“Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat.” (Buddha)

Telefon: 36 1 610 7571
e-mail: info@shaolinstudio.hu
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10.00-19.00. szombat: 10.00-16.00.

Kezelések, bérltek árából: 20%

Akácfavirág Kft - 1032 Budapest, Bécsi út 135.

Kedvezmény mértéke: 10% 5 000 Ft (bruttó) vásárlás felett

Cégünk a 90-es évek elején alakult. Célunk volt és ma is az, hogy vevőinket a legnagyobb szeretettel, legjobb tudásunk szerint, megbízhatóan pontosan tudjuk kiszolgálni. Friss virágokkal, -lehetőség szerint hazai termesztésből származókkal-egészséges, dekoratív zöldnövényekkel, hozzájuk illő formájú és anyagú kaspókkal, egyéb dekorációs kiegészítőkkel, kedves ajándék tárgyakkal, szaktanácsokkal várjuk a bennünket felkeresőket. Szívesen állunk rendelkezésükre örömteli családi események alkalmával, esküvő, gyermek születés, ballagás, névnap, születésnap, évforduló. De számíthatnak ránk a szomorú események bekövetkezésekor is. Üzleteinkben rendszeresen találhatnak a szezonalitásnak megfelelő akciókat, törzsvásárlóinknak egyedi kedvezményekkel is kedveskedünk.VIRÁGKÖTÉSZET:Alkalmi csokrok, esküvői csokrok, a megemlékezés, gyász virágai, irodák, intézmények virág-és növénydekorációi, növénytelepítés, ápolás, növénykarbantartás. A kiválasztott virágokat, növényeket, egyéb ajándékokat, kompozíciókat kívánságra házhoz szállítjuk.

Telefon: 30/427 1122
e-mail: akacfaviragkft@gmail.com
www.akacfavirag.hu
Hétfőtől-péntekig : 9-18., Szombat : 9-14., Vasárnap : 9-14.

Virágia Virágbolt - 1032 Budapest, Kiscelli u. 16.

Kedvezmény mértéke: 10% az üzletben kapható termékekből

Vállalunk esküvők, kegyeleti virágdíszek, rendezvények, virágtálak egyedi virágdíszítését. Több mint 36 éves szakmai tapasztalattal várom kedves vásárlóimat a hét minden napján.

Telefon: +36-30/289-3721
e-mail: viragiavirag@gmail.com
www.viragia.hu
Hétfő, kedd, szerda, péntek: 10.00-19.00.
Csütörtök: 13.00-19.00.
Szombat, vasárnap: 10.00-16.00.

Smile Mosoly Klinika- Dr. Csapó Melinda - 1132 Budapest, Victor Hugó u. 41. 1/7.
Esztétikai, mosolytervező és occlusiós specialistaként a legmodernebb, naprakész eljárásokkal, a legkorszerűbb eszközökkel, műszerekkel, minőségi fogtechnikai háttérrel biztosítjuk Önnek a tökéletes mosolyt!
Dr. Csapó Melinda
PG Diploma Aesthetic Dentistry London, Manchester, UK
DMD, Resztoratív Fogszakorvos, Debreceni Egyetem
Ilyenből most ilyen lett! Kontaklencse héj most 60%-os áron!
Torlódott vagy inkább réses a fogazata? Nem elég világos a színe vagy nem tetszik a formája? Extra vékony porcelán lapocskákkal gyorsan és fájdalommentesen tökéletes mosolyt tervezünk és valósítunk meg személyre szabottan és hosszú távra. Mindössze 2 alkalom a rendelőben most 79.000 Ft helyett csak 47.400 Ft!

Bejelentkezés: +36 30 515 0117
E-mail: meli.csapo@gmail.com

 
Kanpai Izakaya japán bistro - 1055 Budapest, Szent István krt. 17.

Kedvezmény: a számla mindenkori bruttó végösszegéből 10%, kivétel a napi menü. Más egyéb kedvezménnyel össze nem vonható.

Telefon: 06 1 301 0373
E-mail: kanpai@izakaya.hu
Internet: http://kanpaiizakaya.hu

 
Fuji Étterem - 1025 Budapest, Csatárka utca 54.
A gombamód szaporodó távol-keleti sushi bárok, éttermek, tengerében, mind minőségben, egyedi helyszín mivoltában, választékban és szolgáltatásokban, egy hegy magasságával emelkedik ki a Japán étkezési kultúra immár 22 évvel ezelőtt hazánkba akkreditált „nagykövete” a Fuji Japán étterem. Az elmúlt évek  során nem csak a nagyközönség, hanem a szakma is elismerte az étterem és az ott dolgozó emberek munkásságát, szakértelmét. A sok elismerés közül elnyerte a Best of Budapest díjat, valamint beválasztották a legjobb 50 hazai étterem közé, 2011-ben pedig megkapta „Magyarország Legjobb Ázsiai Top étterme” címet. Az étterem tevékenységéhez kapcsolódó Party service szolgáltatás minden ilyen jellegű igényt kielégít, a különböző rendezvények lebonyolítása mellett lehetőség van a többi vendégtől elszeparáltan étkezni kívánó vagy üzleti tárgyalást igénylő, kisebb csoportokat (2-33 főig) 4 autentikus tatami-szobák használatára is.

Kedvezmény: a számla mindenkori bruttó végösszegéből 10%, kivétel a napi menü. Más egyéb kedvezménnyel össze nem vonható.

Telefon: 06 1 325-7111 ill. +36 20 914 93 20
E-mail: restaurant@fujirestaurant.hu
Internet: http://www.fujirestaurant.hu/

 
Magic World 2002 Bt. - 1041 Budapest, Görgey Artúr u. 6.
Cégünk 2002. óta foglalkozik céges rendezvények, családi események, esküvők díszítésével. Célunk, hogy az általunk készített dekorációval feledhetetlenné tegyük z Ön esküvőjét, születésnapját, rendezvényét, céges vagy baráti partijátvagy bármilyen más eseményt, amivel megbíznak minket. Munkatársaink CBA (Certified Balloon Artist) nemzetközi léggömb-dekoratőr diplomával rendelkeznek.

Kedvezmény mértéke: a számla mindenkori bruttó végösszegéből 10%

Telefon: 06 1 306-5767, Mobil: 06 20 9127-332
E-mail: info@magicworld.hu
Internet: www.magicworld.hu
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 10.00-17.30, Szombat: 9.00 -13.00

Ecce-Icce Kft - 1143 Budapest, Stefánia út 1.
Az Ypsilon Cafe Zugló egyetlen olyan szórakozóhelye, mely étterem és kávéház is egyben. Éttermünk várja a rendezvény, az esküvő, a születésnap, a névnap, az osztálytalálkozó, a ballagás, a céges buli, a lánybúcsú, a legénybúcsú alkalmából érkezőket. A meghitt atmoszféra mellett, több óriás kivetítő, plazma tv, komoly hangtechnika áll rendelkezésre a sportközvetítések minőségi sugárzására. Tavasztól őszig a hangulatos kerthelyiség kitűnő találkozási hely, a koktél, a bor vagy az itallapunk széles választéka és a hatalmas platánfák a garancia a felfrissülésre.

Kedvezmény: 10% a számla mindenkori bruttó végösszegéből

Telefon: 1/468-3357
E-mail: info@ypsiloncafe.hu
Internet: www.klastrom.hu
Nyitva tartás:
H-Cs: 9:00-24:00;
P:9:00 - 4:00;
Sz: 11:30-4:00;
V: 11:30 - 22:00

PPJ Centrum Ker. és Szolg. Kft - 1048 Budapest, Lakkozó u.  64.
A Pindúr Palota játékcentrum Újpesten található. Van nálunk játszóház, játékbolt, kávézó és természetesen online webshop is. A Pindúr Palota barátságos hangulatú találkahely szülőknek, gyerekeknek és tiniknek egyaránt. A különlegessége abból adódik, hogy aprócska mérete miatt meg tudja őrizni azt a családias hangulatot, amire a pinduroknak szükségük van ahhoz, hogy jól érezhessék magukat.

Kedvezmény: 8 %, minden nem akciós, játékboltban kapható termékre, személyes átvétel esetén.

Telefon: 30/826-7928
E-mail: pindurpalota@pindurpalota.hu
Internet: www.pindurpalota.hu
Nyitva tartás: H - V: 9:00 - 19:00

Purissimo - 1047 Budapest, Labdarúgó utca 51.
A Purissimo az autókárpit tisztítás specialistája. Mi akkor jövünk, amikor minden előzetes próbálkozás csődöt mond. A Magyar Autóklub tagjainak kiemelt kedvezménnyel.  Technológiánk: 1. Minimális vízfelhasználás: nincs eláztatás = gyors száradás 2. Tisztítás 70 °C vízzel = sokkal hatékonyabb tisztítás + baktérium, gomba és atkaeltávolítás 3. Allergénmentes, biológiailag lebomló (gyapjú esetén is használható) keverék= a legkényesebb textília is károsítás nélkül tisztítható 4. Magas nyomású „mélymosás”= mély+felületi szennyeződés tökéletes eltávolítása= hosszabb ideig tartó tisztaság= ritkább takarítás szükséges. Munkánkra 48 órás garanciát vállalunk maximális diszkréció mellett, valamint kiemelten magas felelősségbiztosítással is rendelkezünk. Tisztítunk még: szőnyeget, otthoni és irodai bútort, matracot. Bármilyen textil folt- és baktérium-mentesítésével is foglalkozunk. Hétvégén is dolgozunk!

Telefon: 06/20-344-2462, 06/20-383-7073 (ha nem tudjuk felvenni, visszahívjuk)

e-mail: info@purissimo.hu

internet: www.purissimo.hu

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Purissimo/445286468977934?fref=ts

Kedvezmény mértéke: 15%

KNIGHT SOFŐRSZOLGÁLAT - 1181 Budapest, Csontváry K. T. utca 5.

Sofőrünk megbízhatóan és gyorsan érkezik az Ön által kért címre. A megrendelt szolgáltatásnak megfelelően kollégánk biztonságban szállítja haza Önt, és autóját. Ajánlatainkról bővebben tájékozódhat a weboldalunkon (www.knightsofor.hu) a szolgáltatások, illetve az akciók menüpontok alatt.
Sofőrszolgálat 20:00 - 06:00.
Nincs taxaméter, nincs hosszadalmas várakozás, előre rögzített, fix viteldíjaink vannak, melyek függetlenek hosszabb, illetve rövidebb utaktól. A szolgáltatás megrendelhető telefonon, email-ben, akkor amikor szüksége van ránk, vagy akár előfoglalással is.
Business Sofőrszolgáltatás
Szolgáltatásunk egy, de akár több órára biztosítja Önnek, és cégének a kihelyezett sofőrt.
Exkluzív Sofőrszolgáltatás
Biztosítjuk Önnek a gépjárművet és a Sofőrt egyaránt, melyet alkalomhoz illően Ön választhat ki. Lehetősége van prémium kategóriás gépjárművek közül választani.

Kedvezmény mértéke: 10%, 201506.01-től
Sofőrszolgálat 20:00 - 06:00
Telefon:  +36 30 8 79 79 39
e-mail:  info@knightsofor.hu
www.knightsofor.hu
Malovecz Gyula - 1047 Budapest, Baross utca. 9.

Kedvezmény mértéke: karosszéria lakatos munkák (munkadíj) árából a MAK és a MAK klubtagjai részére a következő kedvezményeket biztosítja:

 • Soronkívüliség biztosítása díjmentesen (telefonon egyeztetett időpontban),
 • Díjmentes karosszéria állapotfelmérés,
 • Díjmentes biztosítási ügyintézés,
 • A javított járművek díjmentes kitakarítása kívül-belül,
 • Nem biztosító társaság által fizetett javítások (csak MAK és MAK tagok) esetén
  - a lakatos rezsióradíj: 5.500 Ft +ÁFA
  - fényező rezsióradíj: 5.850 Ft +ÁFA
 • Cascós károk esetén: 10 % kedvezmény az önrészből,
 • Budapest közigazgatási területén belül díjmentesen igénybe vehető hozom-viszem szolgáltatás.

Malovecz Gyula
tel: 20/944-0189
e-mail: tetrapen@freestart.hu

MeDoc Egészségközpont Budapesten a XIII. kerület szívében

A MeDoc Egészségközpont Budapesten a XIII. kerület szívében két rendelőben várja Önöket. Egészségközpontunk kiemelt jelentőséget tulajdonít az egészségmegőrzésnek, a betegségek megelőzésének, azaz a prevenciónak.
Hiszünk abban, hogy az időben elvégzett szűrések, egyéb rizikó felmérések elvégzésével egy egészségesebb generáció, egészségtudatosabban élő emberek és családok “születhetnek meg”.

Az Egészségközpont célja elsősorban a szív- és érrendszeri, illetve a daganatos betegségek korai felismerése, mikor azok még teljes mértékben gyógyíthatóak. Vizsgálataink során olyan, szakmailag már bizonyított módszereket alkalmazunk, mely a beteg számára veszélytelenül, nagy érzékenységgel és biztonsággal képes, rövid idő alatt kimutatni a korai eltéréseket.

Klinikánkon a következő szakorvosi vizsgálatokra jelentkezhet: kardiológia, érsebészet, nőgyógyászat, emlő-diagnosztika/mammográfia, neurológia, endokrinológia, bőrgyógyászat, immunológia, természetgyógyászat, és vastagláb-nyiroködéma ambulancia és ultrahang vizsgálatok, dietetika, valamint laborvizsgálatok.

Az Autóklub tagjainak és családtagjainak 10% kedvezményt biztosítunk mindekori árainkból (kivéve CT-lézer mammográfiás vizsgálatunk árából).

Kapcsolat:

MeDoc Kárpát
1133 Budapest, Kárpát u 7/b 1.emelet (11-es csengő)

MeDoc Cézár
1132 Budapest, Visegrádi u. 74.

Bejelentkezés: hétfőtől-péntekig, 9-17-ig
+36 1 783 6004

www.medocklinika.hu
info@medocklinika.hu

Kardosjáték és Dekor - 1184 Budapest, Lakatos út 61
Hagyományos üzletünkben, és WEB-áruházunkban, mintegy 5000 féle árut kínálunk, egyéni vásárlóknak és viszonteladóknak egyaránt. A játékok mellett, szilveszteri, farsangi, és parti-kellékek, tűzijátékok, esküvői, születésnapi, és egyéb ünnepi-alkalmi kellékek, dekorációk szerepelnek kínálatunkban. Elsősorban ezek kis - és nagykereskedelmével, továbbá, műanyag-feldolgozóként, játékgyártással foglalkozunk. 2003 óta importálunk is. Kínálatunkban, - saját készítésű termékeinken kívül - túlnyomóan saját import áruink szerepelnek. Emellett megtalálhatók néhány hazai kolléga gyártmányai is, melyeket főleg árucsere útján szerzünk be, így gyakorlatilag ezeket is termelői áron tudjuk forgalmazni. Foglalkozunk még, - külön megrendelésre, sorozatgyártásban - reklámtárgyak készítésével, igény szerint logózva, vagy képpel, felirattal ellátva.

Kedvezmény mértéke: 5% a számla végösszegéből, 1 fő részére

Telefon/fax: +36-1 294-1575, +36-1 322-7514
E-mail: admin@kardosjatek.huinfo@kardosjatek.hu
Internet: www.kardosjatek.hu
Nyitva tartás:
h-p: 8-17-ig
sz, v: zárva
 

Big-Wall Alpin Kft - 1047 Budapest, Károlyi u. 10.

A BigWall mászóterem az ország legmagasabb falmászó klubja.  750 m2-nyi falfelülettel, 15 méteres belmagassággal várunk minden érdeklőt. A BigWall nem csak a sportmászók igényeit szolgálja ki, a kifejezetten gyerekek számára kialakított falak révén a mászás igazi családi kikapcsolódás. Azok számára, akik most ismerkednek a mászással, ingyenes oktatást biztosítunk, ahol elsajátíthatóak a biztonságos mászás alapjai.
Kedvezményként a Magyar Autóklub tagjai a Bigwall mászóteremben a mászáshoz szükséges speciális eszközöket (cipő, beülő, biztosító eszköz) ingyenesen használhatják. A BigWall a hét minden napján nyitva tart, hétköznap 10.00-től 23.00-ig, hétvégén 9.00-tól 22.00-ig. Bővebb információ a honlapon:
www.bigwall.hu

Kedvezmény mértéke: a belépőjegy kifizetésével a mászáshoz kapcsolodó eszközök (beülő, lapka, mászócipő) használata ingyenes,
1 fő részére
Telefon:  +36-30/771-8198
e-mail: info@bigwall.hu
www.bigwall.hu
Nyitva tartás:
h-p 10:00-23:00, szo-v.:09:00-22:00
Don Bosco Cukrászda - 1032 Budapest, Bécsi út 177.

Sütemény és fagyi, kávé és tea várja a cukrászdába térőket. Különlegességeik között a diabetikus fagyi és sütemény is megtalálható.
Parkolni díjmentesen szemben a cukrászdával lehet!

Kedvezmény mértéke: fogyasztásból 10 % valamint nagycsaládos fagylatltkedvezmény: 20%, 1 fő részére
Telefon:  +36-20/771-6570
e-mail: donboscocukraszda@gmail.com
www.donboscocukraszda.hu
Nyitva tartás:
k-v 10:00-19:00
Hard Rock Cafe Budapest

10% kedvezmény (nem alkoholos italokból, kávéféleségekből, ételekből, nem jótékonysággal kapcsolatos vásárlásokból / ajándéktárgyakból)

Hard Rock Cafe Budapest (1051 Budapest, Deák Ferenc utca 3-5.)

www.hardrock.com/budapest

 
Félkrajcár játékbolt - 1136 Budapest, Raul Wallenberg u. 6.

Kedvezmény mértéke: 10% a vásárlás bruttó összegéből, 1 fő részére
Telefon:  +36-30/408-1545
e-mail: info@felkrajcar.hu
www.felkrajcar.hu
Nyitva tartás:
h-p: 11:00-18:00

Starwood Hotels & Resorts
Starwood Hotels & Resorts Magyaroszágon 5-15 % kedvezmény

Le Meridien Budapest***** (1051 Budapest, Erzsébet tér 9-10.)

Four Points by Sheraton Kecskemét**** (6000 Kecskemét, Izsáki út 6.)

Honlap: www.starwood.com/syc

 
A MAK a felajánlott kedvezményeket a tagjai részére közzéteszi, de a szolgáltatással kapcsolatos mindennemű észrevétellel kapcsolatosan a szolgáltató az illetékes, a MAK felelősséget a szolgáltatás minőségéért és a kedvezmény biztosításáért nem vállal. MAK törekedett arra, hogy a partnerek kiválasztásánál a legnagyobb gondossággal járjon el.
Medinilla Virágművészet - 1031 Budapest, Pauler 7.

Kedvezmény mértéke: 10% a vásárlás bruttó összegéből, 1 fő részére
Telefon: +36-30/773-8230
e-mail: medinilla.medinilla@gmail.com
http://www.medinilla.hu/
nyitva tartás:
h-szo: 09:00-16:00
v: 09:00-13:00

Öreghalász Étterem - 1042 Budapest, Árpád út 20.

Vendéglőnk nevéhez illő, a halászéletet, a régi Duna-parti kisvendéglők hangulatát idéző termeinkben minden vendégünk megtalálja a számára megfelelő asztalt, az általa elképzelt rendezvényhez illő különtermet. Étlapunkon, napi kínálatunkban a tradicionális magyar és nemzetközi konyha ízei egyaránt helyet kapnak. Kiváló mesterszakácsaink felejthetetlen ízeket biztosítanak Önnek és vendégeinek. Ezen kívül mindig friss, az évszakhoz, jeles napokhoz vagy különleges alkalmakhoz illeszkedő egyedi ételsorokkal, programokkal várjuk a hozzánk betérőket.

Kedvezmény mértéke: 10% étel és italfogyasztásból, 1 fő részére
Telefon:  +36-1/231-0800
e-mail: ohalasz@t-online.hu
www.oreg-halasz.hu
Nyitva tartás:
minden nap 10:00-22:00
Best Western Hotelek Magyarországon

Egész évben 10% kedvezmény

Honlap: www.bestwestern.com/mak

 • Best Western Hotel Hungaria**** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)
 • Best Western Premier Hotel Parlament**** (1054 Budapest, Kálmán Imre u. 19.)
 • Best Western Hotel Art*** (1053 Budapest, Királyi Pál u. 12.)****
 • Best Western Hotel Orion*** (1013 Budapest, Döbröntei u. 13.)
 • Best Western Plus Hotel Ambra**** (1077 Budapest, Kis Diófa u. 13.)
 • Best Western Hotel Ginkgo Sas**** (6800 Hódmezővásárhely, Zrinyi u. 2.)
 • Best Western Janus Atrium Hotel**** (8600 Siófok, Fő utca 93-95.)
 • Best Western Pannonia Med. Hotel**** (9400 Sopron, Várkerület 75.)

További információkhoz kattintson IDE!

 
Ypsilon Cafe - 1143 Budapest, Stefánia út 1.
Ypsilon Cafe – étterem a Stefánia út és a Hungária körút sarkán, a Budapest Aréna szomszédságában található. Belső terének kialakítása, kényelmes bőrkanapés ülőhelyeivel, fesztelen atmoszférát teremt reggelik, üzleti ebédek, vacsorák alkalmára. Ideális helyszín lehet különböző céges rendezvények, munkatársi, családi összejövetelek, baráti party-k érettségi bankettek lebonyolítására 20 - 180 főig, ahol segítünk egyéni elképzeléseik megvalósításában. Az étlap és az ételek a nemzetközi modern konyha változatos íz világát jelentik, klasszikus magyar fogásokkal, folyamatosan változó megújuló szezonális ajánlatokkal. Széles italválasztékunkra, mely több mint 30 féle hungaricumnak számító pálinka különlegességet is tartalmaz, méltán vagyunk büszkék.
A folyamatos programokkal, zenés estékkel, kulturális élményt adunk az estéknek.
Étterem céges és családi rendezvényekre:
- nagy terem: 180 fő
- kerthelyiség: 100 fő
Étterem technikai felszereltsége: projektor, vetítővászon, plazma tv, hangosítás, légtechnika
Kedvezmény mértéke: 10% az étel- és italfogyasztásból, 1 fő részére
Telefon:  468-3357
e-mail: info@ypsiloncafe.hu
www.ycafe.hu
Nyitva tartás:
Hétfő – Csütörtökig:  9 – 24 (konyha 23.30-ig)
Péntek:                      9 – 04 (konyha 23.30-ig)
Szombat:                   11.30 – 04 (konyha 23.30-ig)
Vasárnap:                  11.30 – 22 (konyha 22.00-ig)
 
Micó Fogadó - 1214 Budapest, Rákóczi F. utca 394.
1999-ben családi vállalkozásként alapítottuk vendéglőnket, és azóta is így üzemeltetjük. Éttermünk a város déli külső peremén (Csepelen), az M0-ás körgyűrű halásztelki lejárójától  1 percnyire fekszik. A centrum felöl könnyen és egyszerűen megközelíthető. Autóval érkező vendégeink részére kitűnő parkolási lehetőséget biztosítunk. Dohányzó illetve nemdohányzó vendégeinknek külön helyiségeket alakítottunk ki. Tavasztól őszig nyitott teraszunk is biztosítja vendégeink kényelmét. Éttermünk bőséges adagokkal, széles ételválasztékkal, kedvező árakkal várja kedves vendégeit. Magyaros jellegű ételeink természetes alapanyagokból készülnek, megőrizve a népies magyar konyha ízeit. Rendezvényterünkben esküvők, családi és céges összejövetelek lebonyolítását vállaljuk 50-60 főig. Szeretettel várjuk önöket a hét minden napján egyszerű, kedves, vendég centrikus kiszolgálással.
Kedvezmény mértéke: éttermi fogyasztásból -20 %, szállás -30%
Telefon:  06-30 / 236-2550
e-mail: micofogado@citromail.hu
www.micofogado.hu
Nyitva tartás:
Étterem nyitva tartás:
H-Szo: 12-22
V: 12-20
Fogadó nyitva tartás:  0-24 (telefonos ügyelet)
Bar-Ker 97. Bt / Kerékpárüzlet és szevíz - 1078 Budapest, Cserhát u.(Garay Piac) 16-18.
Sok éves tapasztalattal rendelkező kerékpárüzletünket családi vállalkozásban működtetjük 1997 óta. Kerékpárok, alkatrészek, felszerelések, kiegészítők széles választékával várjuk Önöket. Szervizünkben rövid határidővel, kiváló szakmai múlttal, megbízható minőséggel, kedvező árakkal javítjuk, vagy akár át is építjük kerékpárját. Vevőink egyedi igényeit is rugalmasan teljesítjük. Üzletünkben a készpénzes vásárlás mellett lehetőség van bankkártyás fizetésre is, de áruküldést vidékre  is szívesen vállalunk.

Magyar Autóklub tagsági kártyával rendelkező vásárlóinknak az alkatrészek, felszerelések, kiegészítők árából, valamint a szervízdíjból 10 % engedményt, kerékpárok árából 8 % engedményt adunk ! Ez minden esetben a nem akciós termékekre vonatkozik, és más kedvezménnyel nem összevonható.

Kedvezmény mértéke: Magyar Autóklub tagsági kártyával rendelkező vásárlóinknak az alkatrészek, felszerelések, kiegészítők árából, valamint a szervízdíjból 10 % engedményt, kerékpárok árából 8 % engedményt adunk ! Ez minden esetben a nem akciós termékekre vonatkozik, és más kedvezménnyel nem összevonható.

www.barker.hu
e-mail: barker.bt@chello.hu
Tel.-Fax: 1/352 2395
Mobil: 20/ 323 3462, 20/ 217 2332
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 10:00-18:00
Szombat:          09:00-13:00
Szeretettel várunk minden klubtagot !