Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap | Műszaki szolgáltatások | Biztosítások

Biztosítások

Motor Pack Termékcsalád
 • EVON CLASSIC: A biztosítás a műszaki meghibásodásra szóló garanciabiztosítás, kifejezetten használt gépjárművekre. Mechanikai vagy elektromos meghibásodásként értékelendő, amennyiben valamely, a Biztosítás által fedezett alkatrész váratlan és azonnali működésképtelenné válása (a gyártó specifikációja szerint) egy előre nem látott törés, illetve mechanikai vagy elektromos hiba következtében, és amely azonnali javítást vagy cserét tesz szükségessé annak érdekében, hogy a rendeltetésszerű működés helyreálljon.
  A biztosítás díja:
  I.   kategória 55.000 Ft
  II.  kategória 50.000 Ft
  III. kategória 39.000 Ft
  ÁSZF
  Mapfre Asistencia Evon Műszaki Meghibásodásra Szóló Garanciabiztositás
   
 • Kátyúkár:
  A biztosítás célja, hogy megvédje Önt olyan kiadásoktól, amelyek a KRESZ szabályainak betartása mellett a járműben vagy annak gumiabroncsában a közúti burkolati hibák (kátyúk) okozta károkból adódnak.
  A biztosítás díja: 2350 Ft/ év
  ÁSZF
 • Szélvédő biztosítás: A biztosítás a jármű szélvédőjében előre nem látható, hirtelen külső erőhatás következtében fellépő sérülésére, törésére nyújt megoldást.

  A biztosítás díja: 5.900 Ft/év
  ÁSZF

 • Vadkár: A biztosítás közúton, vaddal történt balesetből adódó törés, vagy műszaki meghibásodás bekövetkeztére nyújt megoldást.

  A biztosítás díja: 5700 Ft/év
  ÁSZF

 • Gumiabroncs biztosítás: A biztosítás fedezetet nyújt a tartama alatt felmerülő olyan kiadásokra, amelyek oka a biztosított gépjármű gumiabroncsának nem a rendeltetésszerű használatból eredő kopás és elhasználódás miatt fellépő károsodása.
  A biztosítás díja: 2.750 Ft/év
  ÁSZF
KLUB ASSIST

2014. március 20-tól új assistance termék kerül forgalmazásra, nem csak klubtagoknak, de klubtagok részére jelentős kedvezménnyel!

A Klub Assist díja:

 • 1-5 napra 2.990 Ft, klubtagoknak 2.590 Ft,
 • 6-10 napra 4.990 Ft, klubtagoknak 3.490 Ft,
 • 11-31 napra 14.990 Ft, klubtagoknak 8.995 Ft.

Klub Assist ÁSZF
Klub Assist KSZF
Klub Assist tájékoztató

Utasbiztosítás
2014. március 1-től a MAK Autoclub Travel irodáiban, szerviz és vizsgapontjain Mapfre utasbiztosítások kerülnek értékesítésre. Újdonság, hogy a szerviz és vizsgapontokon „előrecsomagolt” formában is kiválthat a Klub Utas Start biztosítás, amit akár előre megvásárolhatnak és az utazáskor kell érvényesíteni az ügyfeleknek.
 
Az Új Klub Utasbiztosítási csomag (START) mind a Travel irodákban, mind pedig a szerviz- és vizsgapontjainkon hozzáférhető.
Megnevezés Csomag díja
Klub Utasbiztosítási csomag 3 napos 1 590 forint
Klub Utasbiztosítási csomag 5 napos 2 650 forint
Klub Utasbiztosítási csomag 10 napos 5 300 forint

<< Klub Utasbiztosítások Fedezeti limitek és szolgáltatások (pdf) >>

<< Utasbiztosítás MAK ÁSZF >>

Home Assist: Kizárólag Standard és Komfort Klubtagoknak (a biztosítás a klubtagsági kategória szolgáltatása, külön Home Assist biztosítás kötésére nincs lehetőség).

A Home Assist háztartási biztosítás, mely a háztartási, vészhelyzeti és egészségügyi szolgáltatásokra vonatkozik. A szolgáltatás magában foglalja az ún. gyorsszolgáltatás jellegű hibaelhárítás megszervezését (dugulás elhárítás, villanyszerelés, víz-gázszerelés, zárszerviz, stb., illetve az előre tervezhető munkákat (komplett kivitelezés), melyeket megbízás alapján előre egyeztetett időpontban végeznek a szakemberek. A szolgáltatás 2015-től minden Standard és Komfort klubtagnak rendelkezésére áll. A szolgáltatások közül a vészhelyzeti gáz-vízszerelés, dugulás elhárítás esetén, vagy ha sürgősségi villanyszerelés és zárszerelés szükségeltetik, a biztosító évente egy alkalommal 10.000,- Ft-ig viseli a költségeket.

A 188-as telefonszámot ezentúl nem csak az autója műszaki meghibásodása esetén, hanem háztartási problémák esetén is tárcsázhatja!

ÁSZF