Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap

Kárrendezési iroda

BÜSZI Kft. - 8000 Székesfehérvár, Tobak u. 10.

Ügyvédre, orvosra, papra és Ránk soha ne legyen szüksége!
Irodánk, a BÜSZI Kft. az országban elsőként, 1994 óta foglalkozik a balesetet szenvedett károsultak kárigényeinek képviseletével.
A balesettel összefüggő károk ügyintézését a PSZÁF engedélye alapján végezzük, valamint szakmai felelősségbiztosítás is garantálja ügyfeleink védelmét.
Tevékenységünk: külföldön és belföldön elszenvedett gépjármű károk, súlyos személyi sérüléssel járó balesetekkel összefüggő kárigények összeállítása, érvényesítése, Kártérítéshez szükséges jogosultság tisztázása az iroda igazságügyi gépjármű szakértőjének bevonásával, CASCO és vagyonbiztosításon alapuló kárigények szakszerű összeállítása, igazságügyi gépjármű szakértői munkák
Az Európai Unió irányelvei szerinti kárrendezés lehetővé teszi a hazainál kedvezőbb feltételek melletti kárrendezést a gépjármű és személyi sérüléses károknál egyaránt.
Belföldön bekövetkezett gépjármű károknál csak a bírósági és független szakértői gyakorlat által is elfogadott avultatást engedjük érvényesíteni.
A Magyar Autóklub tagjai részére ingyenes szaktanácsadást biztosítunk, valamint sikerdíj alapú munkadíjunkból 10% kedvezményt adunk.

Kedvezmény mértéke: 10%, 1 fő részére
Telefon:  +36-22/314-087, +36-30/553-0265
e-mail: buszi@buszi.hu
www.karrendezes.eu
https://www.facebook.com/karrendezes.eu