Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap

Debrecen

Boutique Hotel Kristály - 4031 Debrecen, István út 74.

Kulcs egy nagyszerű pihenéshez!
Debrecen belvárosához közel, családias, modern építésű boutique hotelünk várja a pihenni, felfrissülni vagy megújulni vágyókat!
A kedvezmény mértéke bruttó 12 %, a foglalni kívánt időszakban érvényes árból, amennyiben a Vendég a foglalását a szállodához direktben juttatja el a megadott e-mail címen vagy telefonszámon esetleg személyesen, azaz nem vesz igénybe egyéb szállásközvetítőt a szállásfoglaláshoz (pl. booking.com; HRS; expedia; szallas.hu; utazási iroda stb.) A kedvezmény szállásszolgáltatásra vonatkozik. A kedvezmény nem terjed ki a mindenkori érvényes idegenforgalmi adóra

Információ és szobafoglalás:
4031 Debrecen, István út 74.
tel: 52/212-168
weboldal: www.boutiquehotelkristaly.hu
e-mail: info@hotelkristaly.com

Kiss-Ker Team Kft. - 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 10.

A Kiss-Ker Team Kft 2001-ben alakult meg, fő szolgáltatási területe az anyagmozgató gépek, targoncák és alkatrészeik értékesítése, ill. javítása-karbantartása.

Kedvezmény mértéke: Új gép vásárlásánál: 2 % kedvezmény, Használt gép vásárlásánál: 5 % kedvezmény,
Javításból: 10 % kedvezmény
Telefon:  +36-30/243-4779
e-mail: kiss59@freemail.hu
www.kiss-kerteam.hu

IXION 2002 Kft. / Kaméleon Divat - 4028 Debrecen, Zrinyi u. 9.

A Kaméleon divat üzlet palettáján sportosan elegáns, klasszikus és fiatalosan laza ruházati termékek valamint alkalmi modellek egyaránt megtalálhatóak. Üzletünk a mindenkori divattrendnek megfelelő kollekciókat kínál nők és férfiak számára egyaránt. Nagy hangsúlyt fordítunk a vásárlók elégedettségére. Szerintünk akkor jó egy ruházati üzlet, ha ott a vásárló jól érzi magát, szívesen jár vissza, és ajánlja azt ismerőseinek. Célunk a vásárlóink kiszolgálása az igényeiknek megfelelő jó minőségű termékekkel, megfizethető árakon.

Kedvezmény mértéke: 10% ruházati termékekre, 1 fő részére
Telefon:  +36-30/417-0054
e-mail: ixion2002@t-online.hu
www.kameleondivat.hu
Nyitva tartás:
h-p 10:00-18:00, szo 10:00-13:00

Emil és Társai Kft. - 4027 Debrecen, Füredi út 59/b.
Az Emil és Társai Kft., már több mint 25 éve elkötelezetten dolgozik a tisztaságért. A partneri kapcsolatainkat, pontosan azért, hogy minél inkább rend és tisztaság vegye körül az embereket, kiemelten kezeljük. Ezért biztosítunk az Autóklub tagjainak is 10%-os kedvezményt a takarítási munkákból.
Filozófiánk szerint a tisztaság ugyanis sohasem önmagáért való, egy tiszta és rendezett környezetben nemcsak jobban érezzük magunkat, de sokkal hatékonyabbak is vagyunk. Ma már a tisztaság azonban, hagyományos módon kitakarítva, sokszor a környezet ellen végzett merénylet. A sok kemikália, a csodákra képes tisztítószerek, mind-mind szennyezik az életterünket és a környezetet.
Az Emil és Társai takarító vállalat pontosan, ezért a takarítási technológiák kidolgozásánál, a felhasználásra kerülő tisztítószereknél, az alkalmazott takarítóeszközöknél, elsősorban a környezettudatosságot tartja mindig szem előtt.
Ezért érdemes a takarítási munkákhoz a Kísértet és csapatát választani. Tevékenységünkről átfogó képet a www.takaritok.net oldalunkon kap!
Kedvezmény mértéke: Autóklub tagjainak 10%-os kedvezményt a takarítási munkákból.
Telefon:  52/441-335
e-mail: emiltakarit@freemail.hu
www.emiltakarit.hu
 

 

High-Lander Kft - 4025 Debrecen, Simonffy u. 4-6.

Üzletünkben a sporttal és a túrázással kapcsolatos ruházatot, cipőket, kiegészítőket találhatják meg a vásárlóink női, férfi, gyerek kollekciókban.  Választékunkkal is törekedünk arra, hogy minél szélesebben ki tudjuk szolgálni a sportosan elegáns viseletet hordók ígényeit, valamint a túrázásra, futásra termékeket keresők ígényeit.
A mi üzletfilozófiánk: szeretjük, ha a vevő jól érzi nállunk magát! Jól érzi magát, mert egy olyan terméket vásárol meg, amit már régen keres, vagy jól érzi magát mert a személyes értékesítés során kap olyan kedvezményeket, amit nem lehet megoldani egy plkasztikkártyához rögzített néhány százalékos kedvezménnyel, jól érzi magát, mert törekszünk arra, hogy olyan információkat adjunk a vevőinknek a termékkel kapcsolatban, amik nagyon fontosak a vásárlás meghozatala előtt.

Kedvezmény mértéke: 5% a minden termékre, 1 fő részére
Telefon:  +36-70/605-0405
e-mail: info@high-lander.hu
www.high-lander.hu
Nyitva tartás:
h-p 10.00 - 18.00, szo:10.00-13.00