188

Ajándékozzon biztonságot Karácsonyra!

Lepje meg szeretteit egy évig érvényes Standard klubtagsággal! 

Most lehetősége nyílik rá, hogy Standard tagi kategóriába történő belépési lehetőséget vásároljon szerettei számára, így garantálva számukra a megérkezés biztonságát.

Intézze az ajándékutalvány vásárlását gyorsan és egyszerűen ide kattintva, vagy keresse telefonon a Tagnyilvántartási Csoportunkat a +36-1-345-1666 telefonszámon!

 

Idén Karácsonykor ajándékozzon Ön is biztonságot szerettei számára!

Standard klubtagként a megajándékozott jogosult lesz arra, hogy az Autóklub számos szolgáltatását kedvezményesen, vagy akár díjmentesen vegye igénybe!

  1. Többé nem kell attól tartania, hogy lerobban, mert Sárga Angyalaink díjmentesen állnak rendelkezésére a nap 24 órájában. Az ország 44 pontján megtalálható szerviz- és vizsgapontjainkon pedig tapasztalt szakembereink kedvező árakkal, klubtagi kedvezményekkel és aktuális műszaki akciókkal várják majd.
  2. Akár 25% kedvezménnyel vehet részt vezetéstechnikai tréningjeinken, vagy vásárolhatja meg ajándékutalványunkat szerettei számára. Autoclub Travel irodáinkban pedig utazással és biztosítással kapcsolatos ügyeit intézheti klubtagi kedvezményekkel. 
  3. Ingyenes jogi tanácsadásra lesz jogosult, amennyiben az autózással kapcsolatos kérdései, vitás ügyei merülnek fel. Valamint Standard klubtagként évente 6 alkalommal kézhez kapja a Magyar Autóklub színes kiadványát, az Autósélet magazint.
  4. Tagsági díjának akár többszörösét is megtakaríthatja, amennyiben él kedvezményes mobilelőfizetés, bankszámlavezetés és partneri kedvezményeinkkel.

 

*A tagsági jogviszony 365 napra szól, érvényességének kezdete az ügyféladatok rögzítésének dátuma. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható, egyszeri alkalommal használható fel, és váltható be.