188

A Magyar Autóklub tájékoztatása Klubtagjai és Ügyfelei részére a veszélyhelyzet alatti működési rendről

Tájékoztatás

A mai napon kiadott kormányrendelet által elrendelt kijárási korlátozások 2020. március 28. és április 11. között a legszükségesebb mértékre csökkentik a mobilitást az országban.

Mivel a járvány elleni védekezés, munkavégzés, hozzátartozókról történő gondoskodás és a létszükségleti cikkek beszerzése miatt továbbra is lesz autóforgalom az utakon, a Magyar Autóklub a kormányrendeletben megengedett lehetőségekkel összhangban továbbra is működteti műszaki szolgáltatásait: országos segélyszolgálatát és szerviz- és vizsgapontjait. Emellett jogi tanácsadásunk és minden ügyfélszolgálatunk, tájékoztató tevékenységünk is üzemel online és telefonos formában.

Munkatársaink betartják a szigorú egészségügyi előírásokat és használják a védőfelszereléseiket, az úton lévők támogatása mellett mindent megtesznek a járvány terjedésének akadályozásáért.

Aki teheti maradjon otthon, akinek muszáj útra kelnie, továbbra is hívhat minket a 188-as segélyhívón és pontjaink is elérhetők telefonon!

Magyar Autóklub

2020.03.27.
 


Kedves Klubtagjaink, Partnereink!

Mindannyian tapasztalhatjuk, hogy a munkában és a mindennapi életben új magatartásra, hozzáállásra van szükségünk. A célunk, hogy a Klub szolgáltatásait folyamatosan fenntartva működhessünk úgy, hogy az egészségügyi, veszélyhelyzeti előírásokat maximálisan betartjuk, védelmet biztosítsunk munkatársaink és ügyfeleink részére is.

Folyamatosan követjük az eseményeket, mérlegeljük a lehetőségeket, és kiemelten figyelünk arra, hogy az információk minden érintetthez időben eljussanak. Klubtagjaink és minden autós számíthat rá, hogy naprakészen segítjük a mobilitásukat.

A legfontosabb mindannyiunk egészségének védelme és a felelős magatartás tanúsítása, hogy együttes erővel megfékezzük a járvány terjedését. A Magyar Autóklub  emellett mindent megtesz azért, hogy a Klub működését, és az együttműködéseket hosszú távon is biztosítsa.

Aki teheti maradjon otthon, de ha autójában vagy az otthonában segítségre szorul, hívjon minket a 188-as segélyhívó számon. Az üzemképes és megfelelő műszaki állapotban lévő gépkocsi rendkívüli helyzetben életmentő lehet.

A legjobbakat kívánva,

Üdvözlettel,

Milovukovics Györgyi

Főtitkár

2020.03.20.

 


 

Tisztelt Klubtagjaink, Ügyfeleink!

Magyarország Kormánya 2020. március 11. napján a koronavírus-járványra tekintettel veszélyhelyzetet hirdetett ki, és több rendkívüli intézkedést vezetett be.

A Magyar Autóklub folyamatosan nyomon követi, mérlegeli a kialakult helyzetet, és megteszi a szükséges intézkedéseket.

Ebben a nehéz időszakban, a Klub elsődleges szempontja a megelőzés, munkatársaink és ügyfeleink biztonsága.

A Klub természetesen végrehajtja a hatóságok által kiadott intézkedéseket, munkatársainknak biztosítjuk a fertőtlenítő szerek használatát és biztosítunk számukra védőfelszereléseket.

A munkatársaink egészségének védelme és a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében ahol erre lehetőség volt, bevezettük a távoli munkavégzést, a telephelyeinken a személyes jelenlétet csökkentettük, ennek ellenére működésünk zavartalanul folytatódik.

A Magyar Autóklub 120 éve az autósok és a közlekedők szolgálatában áll. Ebben a kialakult helyzetben, a szolidaritásnak, a jó állampolgárságnak és a fegyelemnek egyszerre kell jelen lennie. Az Autóklub csapata továbbra is garantálja küldetésének folytonosságát: ügyfeleink járműveinek mobilitását. Az Országos Segélyszolgálat továbbra is üzemel és a 188-as telefonszámon elérhető.

Szerviz-és vizsgapontjainkon mindent megteszünk annak érdekében, hogy elvégezzük az előzetesen egyeztetett munkákat minden Ügyfelünk részére. Ügyfélfogadási rendszerünket úgy alakítottuk át, hogy minimálisra csökkentsük a személyes kontaktust.

Kérjük minden Kedves Tagunkat, Ügyfelünket, előzetesen telefonon egyeztessen az érintett pontunkkal időpontot, hogy egyszerre több ügyfél ne tartózkodjon a helyszínen vagy a várótermekben.

Természetesen továbbra is biztosítjuk ügyfeleink számára a precíz és minőségi szolgáltatásainkat, azonban kérjük, vegyék figyelembe, hogy a szervizfolyamat több időt vehet igénybe a megszokottnál.

Továbbra is a legnagyobb figyelemmel fogjuk követni az egészségügyi hatóságok és a kormány irányelveit, és rendszeresen kommunikálunk csatornáinkon (www.autoklub.hu és https://www.facebook.com/magyarautoklub1900/) működésünkről, hogy folyamatosan tájékoztassuk Önt. Hogy még könnyebben értesüljön friss híreinkről, ne feledje aktiválni a 100 GB extra hipernetet, amennyiben az Autóklub, Telenor Mobilflottájához tartozik.

E rendkívüli esemény folytán mindenki egészségének megőrzése a legfontosabb cél. Vigyázzunk egymásra és ne csak az utakon. Ezért tisztelettel megkérünk minden közlekedőt, hogy lehetőségei szerint maradjon otthon, ne induljon útnak. Ha elindul, és műszaki problémája adódik, Sárga Angyalainkra továbbra is számíthat.

Köszönjük hűségét és bizalmát, ez motiválja a közel 400 Magyar Autóklub alkalmazottat arra, hogy a tőlünk megszokott, maximális támogatást nyújtson ügyfeleinek ezekben a nehéz időkben is.

Vigyázzunk egymásra, jó egészséget és balesetmentes közlekedést kívánunk!

A Magyar Autóklub munkatársai

Budapest, 2020.03.17.

 


 

Tájékoztatás pontjainkat, szolgáltatásainkat érintő változásokról:

SegélyszolgálatSárga Angyal

A koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben is zavartalanul működik Országos Segélyszolgálatunk, és a 188-as telefonszámon továbbra is elérhető telefonos ügyfélszolgálatunk.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben karantén alatt áll, úgy nem áll módunkban helyszíni szolgáltatást nyújtani. Mindent megteszünk azért, hogy az utakon bajba jutottak megsegítését hosszú távon is biztosítsuk, ennek feltétele munkatársaink egészségének megóvása. A karantén leteltével, amennyiben a probléma még fennáll, úgy természetesen állunk rendelkezésére.    

Szerviz- és vizsgapontok

Pontjainkon továbbra is biztosítjuk ügyfeleink számára a precíz és minőségi szolgáltatásinkat, azonban kérjük, vegyék figyelembe, hogy a munkálatok több időt vehet igénybe a megszokottnál.

Tájékoztatás a műszaki vizsgáztatással kapcsolatban:

Amíg a gépjárművek műszaki vizsgáztatására vonatkozóan korlátozásokat nem vezetnek be, a jelenlegi helyzet által megkövetelt szigorú egészségügyi szabályok betartása mellett Kollégáink folyamatosan biztosítják a hatósági vizsgáztatást vizsgapontjainkon.

Kérjük időpontegyeztetéssel, már meglévő időpontjukkal kapcsolatban telefonon egyeztessenek munkatársainkkal az adott pont elérhetőségein: https://www.autoklub.hu/muszaki-szolgaltatas/vizsgapontok/

Amennyiben a lehetőségei megengedik, ne halassza el műszaki vizsgáját, számíthat szakértő kollégáink profi és biztonságos munkájára. A Magyar Autóklub rendelkezésére áll az autósok mobilitásának biztosítása érdekében.

Autoclub Travel

Az Autoclub Travel ügyfélszolgálati és utazási irodái további intézkedésig kizárólag telefonon és e-mailben elérhetőek.

Klubinform

Klubinform szolgáltatásunk telefonon továbbra is elérhető, itt bővebb információt kaphat külföldi utazással, illetve a veszélyhelyzet miatti korlátozásokkal kapcsolatban.

          Tagnyilvántartás

          Tagnyilvántartásunk zavartalanul fogadja hívását a megszokott munkarendben a 06-1/345-1666 telefonszámon illetve a klubtagsag@autoklub.hu -n.

          Jogi tanácsadás

Jogi tanácsadó hálózatunk további intézkedésig kizárólag telefonon és e-mailben elérhető Klubtagjaink részére.

Autósiskoláink

Budapesti autósiskolánkban a személyes ügyfélszolgálatot határozatlan ideig szüneteltetjük. Ügyfeleink kiszolgálását telefonon, és e-mailben végezzük. KRESZ és Elsősegélytanfolyamainkat határozatlan ideig szüneteltetjük.

Vezetéstechnikai tréningein

Vezetéstechnikai pályánkon a tréningeket szüneteltetjük. Az ügyintézést kizárólag telefonon és e-mailben intézzük.

Közlekedésbiztonsági diákoktatás

Iskolai diákoktatási programunk határozatlan ideig szünetel.

Home Assist

Home Assist szolgáltatásunk továbbra is hívható a 188-as telefonszámon. Ha otthonában szerelőre, szakemberre van szüksége, segítségünkre továbbra is számíthat.

 

A munkatársaink egészségének védelme és a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében bevezettünk néhány intézkedést. Kérjük munkatársainkat és ügyfeleinket ezek betartására! Vigyázzunk egymásra!

  • Szerviz- és vizsgapontjainkon mindig foglaljanak időpontot telefonon vagy email-ben
  • Mikor megérkezik hozzánk, jelentkezzen az ügyintézőnél vagy egy munkatársnál, majd hagyja el a belső váróteret és a szabadban várakozzon. Mikor sorra kerül, szólítani fogjuk
  • Kerülje a szoros testi kontaktussal járó érintkezést, úgy mint a kézfogás. Tartsanak másoktól legalább egy méteres távolságot
  • Fizetésnél használjon bankkártyát, ha lehetséges
  • Hagyja magán nyugodtan a védőkesztyűt, ha szükséges szájmaszkot viselnie, azt is
  • Ha nincs védőkesztyűje, kihelyezett kézfertőtlenítőinket használja bátran
  • Az aláírásnál használja a saját tollát, ha hozott magával
  • Nyitvatartásunk szerviz- és vizsgapontjainkon egyelőre változatlan
  • Ha fertőzés gyanúja áll fenn vagy bármilyen egyéb oknál fogva nem tud megjelenni a foglalt időpontban, kérjük mondja le az időpontot emailben vagy telefonon

Próbálunk mindent megtenni a vírus féken tartása érdekében, de ehhez közös összefogás szükséges!

Vigyázzunk magunkra és egymásra az utakon és azon kívül is! Figyelmességgel és felelőségteljes döntésekkel ezen az időszakon is túl fogunk jutni. Pánik helyett kövessük az előírásokat, fertőtlenítsünk és mossunk kezet gyakran.

 Hasznos tudnivalók:

Ha az Autóklub mobilflottájába tartozik, ne feledje aktiválni a 100 GB EXTRA HIPERNETET!
Küldje a FREE100GB kódot a 1744-es telefonszámra és legkésőbb 72 órán belül érkezik a visszaigazoló üzenet. Az sms-t követően lehet elkezdeni használni a netet. A szolgáltatásban foglalt 100 GB, egy alkalommal, 30 napig használható fel. Az extra adat aktiválására március 31-ig van idő.

Hasznos linkek, ahonnan tájékozódhatnak a vírus terjedésével kapcsolatban:

https://koronavirus.gov.hu/ és https://www.facebook.com/koronavirus.gov.hu/

https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6