188

Klub

Tisztújítás Közép-Magyarország

Tisztújítás Közép-Magyarország

           FELHÍVÁS  TISZTÚJÍTÁSRA!                                                                           

 

A Magyar Autóklub Közép-Magyarországi Regionális Szervezete 2019. november 7. napján 15.00 órakor tartja tisztújító regionális küldöttválasztó gyűlését Budapesten, a MAK Szolgáltató Központjának Oktató termében (1043 Budapest, Berda u. 15.). Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a küldöttválasztó gyűlés helyszíne a résztvevők számától függően – ugyanazon településen belül – változhat. A sikeres névjegyzékbevételt követően, meghívóval értesítjük az érintetteket!

Kérünk minden, a régióban (Budapesten és Pest megyében) lakó klubtagot, aki élni kíván választójogával, azaz részt kíván venni a küldöttválasztáson és/ vagy az egyesületben tisztséget kíván betölteni, 2019. szeptember 23. és 2019. október 23. napja között jelentkezzen választói névjegyzékbe vételre.

A névjegyzékbe vétel részletes szabályai a honlapon a https://www.autoklub.hu/klub/rolunk/ link alatt, az Autóséletben és a klubpontokon ismerhetőek meg.

Névjegyzékbevételt kezdeményezni a saját profilba való belépést vagy regisztrációt követően, a "Személyes adataim" menüpont alatt lehet.

Kérjük, kísérje figyelemmel híradásainkat, vagy érdeklődjön a klubpontokon, klubirodákban és éljen választójogával!

 

Dr. Andics László

Közép-Magyarországi Regionális Szervezet Elnöke

2019.09.23.

További híreink