Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

Feliratkozás hírlevélre

Autósélet

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap

Show your Card! - Külföldi Partnerek

 

Ausztria

 

Esterházy-kastély (Kismarton)

Partner: A gyönyörű barokk kastélyban több tárlat segítségével mutatják be az Esterházy-hercegek életét, a hercegnői lakosztályokat és Haydn működését valamint a borkészítést. Magyar nyelvű tárlatvezetés is van. Nyáron zenei matinék az Esterházy kastélyban.

Kedvezmény: 10,00 % kedvezmény a belépőjegy árából..

További információ:

www.arceurope.com és www.esterhazy.at

Hofburg Bécs

Partner: A Habsburgok rezidenciája, Ausztria egyik leglátogatottabb múzeuma Bécs belvárosában.

Kedvezmény: 1,00 EUR kedvezmény a szokványos árból, a jeggyel megtekinthetők a Császári Lakosztályok, a Sisi Múzeum és az Ezüst kollekció. .

További információ: www.arceurope.com és www.hofburg-wien.at

Fraknói Vár (Forchtenstein)

Partner: Az Esterházy magánalapítványhoz tartozó impozáns erődítmény, ahol a család kincseit, fegyvergyűjteményét  is meg lehet tekinteni. Április 1-től október 31-ig naponta nyitva, télen csak előre bejelentett látogatókat fogadnak.

 

Kedvezmény: 10,00 % kedvezmény a belépőjegy árából a klubtagnak + 1 főre.. További információ:

www.arceurope.com és www.esterhazy.at

Spanyol Lovasiskola (Bécs)

Partner: Nyáron a világhírű Spanyol Lovasiskola fehér lovai Alsó-Ausztriában pihennek, így ilyenkor az utódok számára van bemutatkozási lehetőség a "Piber Bécsben" show részeként.

Kedvezmény:20,00 % kedvezmény a „Piber Bécsben” show-ra szóló belépőjegy árából a klubtagnak + 1 főre.

További információ: www.arceurope.com és www.srs.at

Madame Tussauds, Bécs

Partner: Több, mint 70 viaszfigura a film, politika és hírességek világából. Izgalmas időutazás Ausztria és Európa történelmében,  melyre az egécs családot várják.

Kedvezmény: 20,00 % kedvezmény felnőttek, gyermekek számára, ill. családi jegyekre.   További információ:

 www.arceurope.com és www.madametussauds.com/wien

Lakompaki Kastély (Lackenbach)

Partner: Az Esterházy hercegek legősibb birtoka, mely a XVII. század első felében élte fénykorát. Márciustól december 21-ig hétvégenként (péntektől vasárnapig látogatható).

Kedvezmény: 10,00 % kedvezmény a belépőjegy árából a klubtag + 1 fő számára. További információ:

www.arceurope.com és www.esterhazy.at

Autogrill

Partner:Szinte az összes autópálya mellett megtalálható ez az autópálya-étterem, mely nagy választékkal várja a betérőket.

Kedvezmény: 5,00 % kedvezmény minden SyC! tagnak a számla végösszegéből, két főre (klubtag + 1 fő). A kedvezmény nem vonatkozik a shopra és az automatából vásárolt termékekre.

További információ:

www.arceurope.com és www.autogrill.at

City Airport Train (CAT)

Partner: Gyors összeköttetést biztosító vonat "Wien Mitte" és a reptér között. Csak on-line foglalható a kedvezménnyel.

Kedvezmény: 1,00 EUR kedvezmény az egyszeri vagy a retúr jegyre a reptérről és/vagy a reptérre.

További információ:

www.arceurope.com és www.cityairporttrain.com

Swarovski Kristályvilág (Wattens, Tirol)

Partner: Az Innsbruck közelében lévő Swarovski Kristályvilág minden érzékre igyekszik hatni, hogy csodáival elvarázsolja a látogatókat. Látvány, zene, műhelymunka, kreativitás, vásárlás. Október közepétől bővítési munkálatok miatt zárva.

Kedvezmény: 15,00 % kedvezmény felnőttek számára a belépőjegy árából a klubtagnak + 1 főre. . További információ:

www.arceurope.com és www.swarovski.com/kristallwelten

Olaszország

 

Minoan Lines
Partner: A Minoan Lines komptársaság 7 újonnan épült igen gyors hajóval közlekedik Görögország és Olaszország között, a leggyorsabb eljutást biztosítva az Igoumenitsa -Patras -Ancona/Triest útvonalon illetve közlekedik belföldön, Görögországban a Piraeus-Heraklion útvonalon.
Kedvezmény:  20,00 % kedvezmény a hivatalos árlistára (egyéb promóciók kizárva, hacsak nincs másként megadva) az Igoumenitsa-Patras-Ancona/Trieszt járatokra. Érvényes a klubtagra, továbbá az ugyanazon foglalási kódhoz tartozó összes személyre és max. 1 járműre (1. kategóriás szgk, azaz: max. 6 m hosszú és 2 m magas autóra vagy motorkerékpárra). 20,00 % kedvezmény a hivatalos árlistára (egyéb promóciók kizárva) a Piraeus-Heraklion-Piraeus belföldi járataira, feltéve, hogy mind adriai, mind görög vonalra váltott jegyet a klubtag.  Kedvezmény a hivatalos árlistára érvényes a tagra és az ugyanazon rezerválási kódhoz tartozó összes személyre és max. 1 járműre (1. kategóriás szgk, azaz: max. 6 m hosszú és 2 m magas autóra vagy motorkerékpárra). Üzemanyag felár is fizetendő, ebből nincs kedvezmény. További információ:
www.arceurope.com és www.minoan.gr
Grimaldi Lines
Partner: Olasz hajótársaság/komptársasság, mely belföldi viszonylatban (Szardíniába, Szicíliába) és nemzetközi viszonylatban (Olaszországból Görögországba, Marokkóba,Tunéziába, Spanyolországba) is közlekedik modern járműflottával.
Kedvezmény: 20,00 % kedvezmény kabinra és járműre illetve 5% a legolcsóbb pullman stb jegyekre. Ki kell választani, hogy "ARC" megállapodás. Foglalási kód: 375. A kedvezményes árat mutatja, nem tünteti fel külön a kedvezmény összegét. További információ:
www.arceurope.com és www.grimaldi-lines.com
Formula 1 Monza

Partner: a monzai pálya világhíres a Forma 1 rajongói körében, F1  futamokat és motorversenyeket is rendeznek.  Idén szeptember első hétvégéjén lesz az Olasz Nagydíj.

Kedvezmény: Az Olasz Nagydíj belépőjegyeinek árából: 30,00 % kedvezmény a három napos bérlet árából – a Parabolic D  szektorba, 40% a z ún. belső parabolikus B szektorba. 8-15 EUR kedvezmény napi jegy esetében.   A jegy megvásárolható társklubunk irodájától az alábbi e-mail címen: acitravel@acitourmi.it
További információ: www.arceurope.com és www.monzanet.it

Teatro dell’Opera di Roma

Kedvezmény: 10,00 % kedvezmény a jegy árából, de nem vonatkozik minden jegyre a kedvezmény..

További információ:
www.arceurope.com és www.operaroma.it

Padova Városi Múzeumok

Partner: Padova Városi Múzeumok, többek között a Palazzo della Ragione, Musei Civici agli Eremitani, Palazzo Zuckermann, Casa del Petrarca, Capella degle Scrovegni

Kedvezmény: 0,5-7 EUR engedmény a belépőjegy árából.  

További információ:
www.arceurope.com és www.padovanet.it

Muzeo Ferrari, Maranello

Partner: A Ferrari múzeum több, mint 60 év sikereit mutatja eredeti járműveken és különböző trófeákon keresztül.

Kedvezmény: 15 euró helyett 13 eurót kell fizetni a belépőjegyért (audió tájékoztatóval), szintén 2 euró kedvezmény van a buszos vezetett látogatás árából. 30 EUR kedvezmény csoportos vezetésnél (150 euró helyett 120 euró csoportoknak).   További információ: www.arceurope.com és www.museoferrari.com

Palazzo Strozzi (Firenze)

Partner: A város közepében található Strozzi palota szervezi Firenzében a legfontosabb művészeti kiállításokat.

Kedvezmény: Közel 15,00 % kedvezmény a jegy árából (általában 8,50 euró a kedvezményes jegy). 10,00 % kedvezmény a kiállítás katalógusainak árából.   A belépőjegy eredeti ára kiállításonként eltérő. További információ:
www.arceurope.com és www.fondazionepalazzostrozzi.it

Museo Leonardo da Vinci
Kedvezmény: 2,00 EUR engedmény a belépőjegy árából, és 2,0o EUR a közös belépőjegy árából, amely a Leonardo Museumba és Leonardo szülőházába szól. További információ:
www.arceurope.com és www.museoleonardiano.it
Palazzo Grassi, Velence
Kedvezmény: 5,00 EUR engedmény a két kiállításra szóló belépőjegy ráából (20 EUR helyett 15 EUR fizetendő). 5,00 EUR kedvezmény az egy kiállításra szóló jegy árából (10 EUR fizetendő 15 EUR helyett). 

Keddenként zárva.

További információ:
www.arceurope.com és www.palazzograssi.it

Cinecitta’ Shows Off

Partner: Híres filmstudió Rómában. Betekintést nyújt az olasz és a nemzetközi mozi világába.

Kedvezmény: 20,00 % kedvezmény (10 euró helyett 8 eurós díj) a kiállításra szóló jegy árából illetve a kombinát jegyre is 20% kedvezmény, azaz vezetett tárlat+ kiállítás (20 euró helyett 16 euróért). További információ:
www.arceurope.com és www.cinecittashowsoff.com